Followers

Friday, December 23, 2011

pART 8

                     ~   HARI YANG AMAT MEMALUKAN~



              tanggal 21 hb amat bermakna dan memalukan bagi eyra,,,,nk tawu kew??(nada berlagak sambil mengangkat kening yang tak berapa cantik nie),,,,law nk tawu tengok bawah..........ha3...(senyum nakal)...









              har macam mana jumpe takkk??ha3 tak larinyer entry niew,,,bukan ada kaki pun...ok larh mse tanggal 21disember niew ,kat rumah kawan eyra katanya ada tahlil arwah...pas tuuhhh dengan perasaan prihatin niew la kan(laaa,,,prihatin kew??hu3)eyra pon terus lar bersiap-siap nak pergi tahlil rumah bestfrenz aku ataw namanya rabia...eyra pon pegi lar bersiap lepas eyra tengok nada cinta at astro ria,eyra mandi lar kan sebab takot terlambat...



          lepas mandi,eyra pun berdandan(macam orang nak kahwin la katakan),,,eyra pakai tudung n pakai baju kurung warna oren yang telah dijnjikan dengan rakan eyra,fatima,ataw nama manjenyer...,zahra...seperti biasa eyra pun ambil wuduk sekali. untuk memudahkan nanti apabila dah sampai rumah kawan eyra tuhhh.....



         eyra pun telefon rabia,n eyra tnye kat dia samaada pukul berapa tahlil bermula ,,,perbualan antara eyra dan rabia:


p/s:salam,rabia rumah rabia start tahlil pukul berapa eak??


rabia:arini takde tahlil larh eyra coz petang tadi dah ada....



eyra:har takde,,,,???eyra pon kate ok takpe eyra nak tnye jew...(but dalam hati eyra betape tebalnyer muke aq kn)...




       n then eyra pun dengan pantasnyer call tima,,,,kwn aq tp eyra da tepon tk diangkat-angkat pun...dengan hati yang berbaurkn cemas dan resah...aq pon ajaq my sis ,eyna pergi ke rumah fatima cos nk cakap kat dyer x jadik.....ni lah perbualan aq dengan fatima di rumah dyer:



p/s:eyra:tima ari nie tak jadi lar tahlil....smbil ktwe besar...ha3..


tima :ape???ha3(sambil ktawe besar)ko bio btol...

eyra:btol lar....

tima:ha3 siau r ko.....




   then the solution is...eyra pun decide nk jalan-jalan je at nusantara....so start dripade mce ue aq pon jadi lar muslimah keejjjaaapppp..........






            THE END PART 8

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

There was an error in this gadget

just 4 hoore2

There was an error in this gadget