Followers

Monday, January 16, 2012

TAHON 2012 MUKE BARU

       allow salam 1 malaysia buat blogger di malaysia...ha3 macam pembace berite laq aq...he2..ari niew balik keje awal so boley lar nak berblogging bnyak2...cehhh byk kew(cakap dengan nada berlagak)...today nak share story pasai eyra yng tak berape syok sangat niew...hu2/....

p/s:derr......,,,law rase tak nak bace blog aq ,toksah lar bace...aq a..k..a eyra niew cume mngalu-alukan blogger yang nak bace and interested jewk nan blogg eyra yerr...law laen yg rse fed up or mnyampah,tak yah la bace but law da trbace nk uat cm mane lagi kan dah takdir korang kene bace my blogg...korang mesti fall in love nan blog eyra nanti taw.....


    tajok entri kali niew macam best pon ade mcm x best pon ade ......ha3...ketawe sambil berdekah-dekah...agak2 ape azam korang tahon 2012 niew???maken baek ke maken jahat....law eyra macam tu jugak lerr,,,,tahon 2012 niew macam takde makne meyh dalam idop eyra...


      biler bertukar jew tahon,otomatik lar umor pon makin meningkat kan??macam tak sangke eyra taon niew dah masok 18 tahon dahhh...(law ikot tahon lerr cbe ikot bulan memey tak ar)...tapi tak pe eyra still mude lagi n darah manis lagi (CAKAP MACAM ORG TUE BAGI CERAMAH)....HA3...oppsss terlebih sudahhh...mke lame 2011 da tutop rapat2 dah...now nk bukak mke baru laq but bnyak sangat bende yg terjadi sepnjang 2011 ,,,kisah sedih,happy,semuenyer ade...



hujung2 penutup tahon 2012 lar bermakne sangat dalam idop eyra,,,yg mane eyra da pon berbaik dengan my BFF fatimatuzzahrah ....my sis yg da mule baek daripde sakit dyer,,,,ya allah hope tahon 2012 niew maken meriah n bermakne untok aku....eyra pon dah start keje da cube nak carik rezeki ...nak cube hidop berdikari even payah siket lerrr...eyra keje pon semntare nak tunggu result SPM keluar...hope sangat result eyra baik...doakan la tok eyra k....



     2012 suasane kat tempat kje pon best sangat:

        DAbox KTV permulaan tempat krje eyra and tyma....macam jenis staff yang eyra jumpe n macam-macam kerenah...tapi dorang semue memang sporting n sempoi....rsenyer da jenoh tangan nak menaip lagi...so cm mane ??nak tak nak korang kne ttguu entri yg seterusnyerr lerr...eyra nk criter semue pasal  staff at dabox ktv.....


p/s:sape yang tak nak tunggu entri seterusnyerr ....terpulang lah yeee.....


TO BE CONTINUE,,,,.....

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

There was an error in this gadget

just 4 hoore2

There was an error in this gadget