Followers

Monday, December 19, 2011

kemenangan terakhir MUSIM 2011

                               ~PART 4~

                 haiiii  ,assalammualikum and selamat sejahtera kepada blogger yang baca entri kali ini...da 2 hari tak update sebab bizi sikit...ok lah tanpa membuang masa lagi,hari ini saya nak sampaikan satu berita baik kat pembaca blog ini...ini merupakan sambungan daripada blog yang end part 3 hari tu ...


                hari ini pasukan skuad harimau muda A atau pun skuad negara ,hari ini telah meraih kejayaan yang amat membanggakan apabila mereka telah memenangi perlawanan persahabatan menentang central coast mariners sebanyak 4 jaringan berbalas 1 ...walawpun ianya merupakan perlawanan persahabatan tetapi keputusan sebegini lah yang amat diperlukan bagi meningkatkan mutu sukan negara...


              tambahan lagi penjaring gol terbanyak pada aksi kali ini ialah wan zack haikal yan telah menjaringkan sebanyak 2 gol .,hazwan bakri 1 gol dan thamil arasu 1 gol....kemenangan ini merupakan petanda baik bagi skuad negara untuk maju ke hadapan bagi mnhadapi kelayakan olimpik 2012 pusingan kedua dan liga S pada musim depan....



          sepanjang mereka berguru di bumi australia ini sangat membantu skuad negara dalam meningkatkan prestasi para pemain...ucapan tahniah dan pujian juga harus diberikan kepada jurulatih ong kim swee yang bijak  mengatur strategi permainan yang baik dan sistematikkk....hasil daripada perlawanan ini jelaslah bahawa 50 peratus menunjukkan para pemain mampu dan bersedia bagi menghadapi perlawanan2 pada  musim depan seperti piala AFC,liga S ,DAN  kelayakan olimpik di london....



             kerana tiada yang mustahil dalam arena bola sepakkkk......majulah sukan untuk negara....nadi sukan malaysiaaaa!!!!!



                ~THE END PART 4~

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

There was an error in this gadget

just 4 hoore2

There was an error in this gadget