Followers

Friday, December 23, 2011

SEMANGATNYER!!!SAMBUNGAN PART 4

                      OK LAR  buat pembaca blogger untuk entri kali ini yg bertajuk  semangatnye???ap tuj eak...ok larh wt pengetahuan korang smue aq baru jew tahu yang idola blogger aku elia si jejari runcing telah pun jadi top 4 blog bebbb....hebatkn??



                     sebenarnye aq nak sangat jadi macam si elia ni coz blog dyer memang best ,,,x kire lar sama ada crite pasal dia ataupun pasal kedai 1 malaysia pon kn tapi memang teruja sangat bler tgok blog dyer



                     yg penting sekarang ni,boley kew aq jd mcm dyer eakkk??ckgu pna ckp x ada yang mustahil dalam dunia ni asalkan kite bersungguh-sungguh nk achieve target kite tuhhh(cakap sambil berlagak macam profesional lar sangat)...




                   baru2 nie aq dapt tawu masa bace blog elia jejari runcing yang kak elia dapat 3 juta ...bnyak beb ...padahal baru tulis blog jew da money income...dasyat2....walaupapepon yg kak elia buat ,tahniah sangat-sangat coz kak elia dapat cite-cite dyer nak masuk kat top 10....




                mulai daripada hari ini ,saat ini,n detik ini aq pun nak jugak dapat jadi top 10 blogger ...samada mampu atau tidak i,itu semuanya bermula daripada bawah,,,


              semangat aq untuk tulis lagi banyak blog mken kuat bila tengok kak elia berjaya hanya dengan menulis blog sahaja....mungken ada yang sangka kak elia punye blog popular bila ad cter dia dgan abg apexs....smue tekaan tu salah lah...law korang ikot blog elia daripada awal mesti korang tawu die brmula daripada mana...bukan semuanya pasal abg apex,,,,melalui dugaan ini lah kak elia ada semangat untuk lebih tabah dan berjaya dengan fitnah yang dilemparkan oleh orang rmai....stiap manusia pernah melakukan kesalahan ,,,so toksah lah kita nak menyalahkan serta menghukum kesalahan orang lain...jangan menangguk di air yang keruh sahaja,,,setiap yang berlaku ad hikmahnyer,,,,,




                so inilah entri fasal aq yang da mule nak berblogging banyakkk-banyakkk...biarr duit masyuuuukkkk...ha3(gelak jahat)






             ~THE END PART 5~



TO BE CONTINUED.....................

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

There was an error in this gadget

just 4 hoore2

There was an error in this gadget