Followers

Friday, January 20, 2012

LIGA SUPER 2012

           LIGA SUPER 2012 tak payah nak diingatkan ,korang semue mesti dah tahu liga super nie da mula kan sebagai pembukaan musim 2012,,,,tapi yang penting sebenarnyerr pasukan kesayangan eyra KELANTAN akn mementang pasukan kedah malm niew taw,,,jam 8 malam ...di astro arena saluran 801...


butttt..............sayang sangat coz eyra tak dapat tengok ,eyra kje la time tuhhh,,,tak pe siaran tertu nde nati mesti eyra akn tgok nanti ok....to fans bola sepak,ape lagi ready awal 2 taw tengok n tunggu at depan tv ue ....nanti terlepas rugi tuhhh....


apa-apa pon result dyer akan eyra bagi tahu kat korang semue ...hope due2 pasukan dapat bermain dengan baik  ...kalah dan menang adat pertandingan,,,sallammmm....

Monday, January 16, 2012

TAHON 2012 MUKE BARU

       allow salam 1 malaysia buat blogger di malaysia...ha3 macam pembace berite laq aq...he2..ari niew balik keje awal so boley lar nak berblogging bnyak2...cehhh byk kew(cakap dengan nada berlagak)...today nak share story pasai eyra yng tak berape syok sangat niew...hu2/....

p/s:derr......,,,law rase tak nak bace blog aq ,toksah lar bace...aq a..k..a eyra niew cume mngalu-alukan blogger yang nak bace and interested jewk nan blogg eyra yerr...law laen yg rse fed up or mnyampah,tak yah la bace but law da trbace nk uat cm mane lagi kan dah takdir korang kene bace my blogg...korang mesti fall in love nan blog eyra nanti taw.....


    tajok entri kali niew macam best pon ade mcm x best pon ade ......ha3...ketawe sambil berdekah-dekah...agak2 ape azam korang tahon 2012 niew???maken baek ke maken jahat....law eyra macam tu jugak lerr,,,,tahon 2012 niew macam takde makne meyh dalam idop eyra...


      biler bertukar jew tahon,otomatik lar umor pon makin meningkat kan??macam tak sangke eyra taon niew dah masok 18 tahon dahhh...(law ikot tahon lerr cbe ikot bulan memey tak ar)...tapi tak pe eyra still mude lagi n darah manis lagi (CAKAP MACAM ORG TUE BAGI CERAMAH)....HA3...oppsss terlebih sudahhh...mke lame 2011 da tutop rapat2 dah...now nk bukak mke baru laq but bnyak sangat bende yg terjadi sepnjang 2011 ,,,kisah sedih,happy,semuenyer ade...



hujung2 penutup tahon 2012 lar bermakne sangat dalam idop eyra,,,yg mane eyra da pon berbaik dengan my BFF fatimatuzzahrah ....my sis yg da mule baek daripde sakit dyer,,,,ya allah hope tahon 2012 niew maken meriah n bermakne untok aku....eyra pon dah start keje da cube nak carik rezeki ...nak cube hidop berdikari even payah siket lerrr...eyra keje pon semntare nak tunggu result SPM keluar...hope sangat result eyra baik...doakan la tok eyra k....



     2012 suasane kat tempat kje pon best sangat:

        DAbox KTV permulaan tempat krje eyra and tyma....macam jenis staff yang eyra jumpe n macam-macam kerenah...tapi dorang semue memang sporting n sempoi....rsenyer da jenoh tangan nak menaip lagi...so cm mane ??nak tak nak korang kne ttguu entri yg seterusnyerr lerr...eyra nk criter semue pasal  staff at dabox ktv.....


p/s:sape yang tak nak tunggu entri seterusnyerr ....terpulang lah yeee.....


TO BE CONTINUE,,,,.....

Friday, January 13, 2012

MOOD BORING BILER OFF

           alloooowww n salam watt ye semue....kat entri yang sebelum niew crite yg eyra kongsi macam tergantong jew an...memang bukan macam lagi tapi memang dah tergantung pon...ha3(ketawe dengan terbahak -bahak),,,,nie nak explain siket niew yang pasal entri lepas tu criternyer semue tu hnye gurauan semate-mate ....aq memang kan suke bergurau..ha3 suke lar sangat....

     

p/s:mood dok uma boring gler lar sep baek ade notebook n bertatahkan broadband celcom yg laju la jugak niew sebagai peneman eyra,,,,ha3


     tadi eyra pergi tempat koje at dabox....egatkan nak berbual nan kak su n abg yus n kak yati tapi tadi tak naek moto so susah cket ar nak stay at situe,,,



   bile da biase kje niew tbe2 laq macam bosan laq dok uma ...tadi eyra tgok bola pon macam tak best jewk taw kelantan lawan selangor pkns....result dyer pon tak tahu sape menang tadi....rase cam nak berblogging lagi tapi biler da lame tak update blogg niew macam da tak ade idea da nak tulis ape,,



ok lerr sampai sinie jew rasenyer nak share nan korang pasal personal life ...nantikan entri blogg yang akan datang ea tapi tak janji lar biler yoooo....salammmm....

Thursday, January 12, 2012

RINDUNYER BERBLOGGING....

    SALAM BUAT SEMUE BLOGGER ....DA lame rasenye eyra tak update blog kesayangan hmbe niew...hu2..al maklumlah sekarang nie eyra memang jarang update blog coz eyra da start kje da ...baru je abes spm n semntare nak tunggu result baik eyra cari rezeki dulu...

      ok lar cerita pasal sukan terbaru musim 2012 kali niew pon eyra da lame tak kongsi xde mase lar nk update selalu...tapi ape2pon semangat nak tulis blog tetap tak pernah luntur k...wat pngetahuan korang semue eyra kje at dabox ktv kat nusantara ...dugaan bekerja memang bnyak n lagi satu dose pon jadi bertambah bnyak coz bnyk sgt sakit hati nan staf at situ tapi x semue ....

bekrje nan staff macam kak su,abg yus ,kak yatie,my bff fatima ,emon,alfy,ubai memang best sangat ,,,,dorang semue memang satu kepala nan eyra ,,,,tambah lagi ade supervisor yg ensem ...ha3(jus kidding )...



p/s:name supervisor eyra yg ncem ue nme dyer eric ...dyer baik hati ,boleh dikatekan semue nyer yg ade pde diri eric ue memang perfect sangat lar...(tp org2 kate  takde manusie yg sempurne kt mke bumi niew)...........
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

There was an error in this gadget

just 4 hoore2

There was an error in this gadget