Followers

Tuesday, December 27, 2011

fED UP....TENGOK MOVIE HINDUSTAN

                 SAlam 1 malaysia kepada semua blogger-blogger dan pmbaca blogger.....nama tajok entri pon da pelik kan ,,,,hu2 tapi benar,,,nak tahu knapa eyra fed up??


             actually ,,, bukan fed up pasal crite hindustan niew,,,hmmmmmmmmmmmm.....time eyra ada mood nak tengok criter hindustan ade pulaq masalah,,,,coz tersekat-sekat ....tuh yang sebenarnyer fed up tu,...maybe masalah internet niew kot yg bagos n laju sangat(bagos apenyer...huh)...

  boring lar law nak tengok mcm niew....sep baek eyra nie ade ksbaran dlm diriii,,(ceeehhhh,,,,cm ustazah pilihan laq)....law la korang ade kat tempat eyra msti korang rase mcm ane eyra rse kn??wssssssss3 tol lar.....ha3.........

ape pon eyra tga tengok lg nie even internet slow motion tp teringin pnyer pasal nk tengok,,redah jew lar(teringin cm org hamil pule)..ha3...law nk twu crite yg aq tengah tgok tjok dyer  hum to mohabbat karega....

msti bler twu tjok cter ue msti korang kate tuhhh cter lame kn??tapi nak wat cm ane criter ue memang besttt derrrrr....memey best abesss,,,,,,,,,,,,,

p/s ;eyra update blog pon semntare nk tgu internet move laju siket drpada tak uat pape kannnn???




ok lar pape pon eyra nk sambong tgok okkkk??....ntikan update yang seterusnyer ok blogger,,

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

There was an error in this gadget

just 4 hoore2

There was an error in this gadget