Followers

Sunday, December 25, 2011

HARI PERKAHWINAN???

          SAlam kepada semua pembaca blogger eyra.....bila korang bace tjok entri kali nie ,mesti korang rase eyra yang melangsungkan perkahwinan kan??ha3(ketawe trbahak-bahak)....actually bukan eyra lar yang kawen ,tapi jeng3 jiran eyra yang kawen,wanie ,....lame lagi lar eyra nak kawen baru nak masok umo 18 tahun....still japh lagi perjalanan eyra nak menmpoh alam perkahwinan niew....



   wedding nie sebenarnye berlangsung arini ....semue fmly eyra sibuk menolong jiran eyra tuhhh.....tapi eyra lai ar terlebih rajin(bercakap sambil berlagak padahal tga sibuk tulis blog jew an)........my sis sibok nak pergi nan mber dyer majlis ue,,,,ish3 law aku lar baek dok uma berblogging lagi bagos....(ckap dalam hati n dahi berkerut la sangat)....



   first and foremost ,eyra nak mintak maaf sangat law entri kali ini ,eyra cter pasal wedding orang ....mungken ade yang boring n kurang suke pasal entri kali ini tapi mesti ada yang suke an ,,,maklomlah eyra kan memang suke bercerita pasal orang lainn....saje nak jadikan blog nie lebih hangat  n cool  derr....ade baiknyer jugak eyra cter pasal orang lain niew tp bukan nak mengata tapi saje jew nak berkongsi sebab ianya ada bersangkut paut dengan eyra jgk an??


   sambutan kali ini memang lah meriah lar jugak...(teka jew coz x pergi tp cm wt-wt pegi la laq kan??)tp diri aq A.A.K??hmmmm....family semue pergi jmpotan kahwen aq x pergi tapi makan nak la pulaq ...he39senyum nakal).....tu pon my father yang amek kan law tidak jangan harap aq nak makan....


       biasenye aq masak arini tapi disebabkan oleh da semangat sangat nak berblogging tak jadi lar nak masok arini,,,,kawe arini ade pnyakit malas laq...aq sendiri pon tak tahu,,,,,,larrr....


   penat-penat aku arini pon da panjang jugak aku tulis blog untuk entri kali niew...naik lenguh jugak jari jemari aku nii tulis blog yang best sangat niew(best kew?ha3))....

ok lar rasenyer da ckop entri kali nie yang dah aku omelkan ....aq akan update blog aku sebanyak yang mungken lepas nieeeee.....nantikan blog yang seterusnya ...ok.......salaaaaammmmmmmmmmm......

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

There was an error in this gadget

just 4 hoore2

There was an error in this gadget