Followers

Friday, April 27, 2012

my honey part 1

hai semue !!1assalammualaikum to all the bloggerss.....demam2 nape la ko datang at aque niew...hmmm eyra da lame da tak update my blog coz demam ...setiap kali da ade minat nak taip blog mesti ade jewp halangan yang datang kat  eyra niew..cewahhh ..hehheheh...amacam leyhh jadik pensyarah tak??hehehh...ok larrr tak nak soseh2 panjang2 sangat....eyra demam due ari nie...arini baru ade kekuatan nak update blog ...sakit satu badan eyra nie...walaupon sakit macam mane pon eyra terime tapi dalam kesakitan tu jugak larr ade yang sweetnyerr,,,nk tawu ape????jap eahh



mane tak sweetnyerr my hubby bunny boo encik ijul mamat jage kite lorhh mase kiter sakit,,,kau ade/?tak ade kan..haha(senyum blagak)...thanzz alot at dyer n my family especially abah,akak n abang coz korang tahan layan kerenah eyra mase demam...bukan senang nak ade family yg amek berat pasal kite kan??eyra bersyukur ssangat coz ade family macam nie..n ade bf yg snggop datang uma pagi semate-mate nak jage awek die,eyra.....thanzz awkkk~~sayang awak ketat-ketat...sedap tak eyra panggil encik ijul mamat ,hunny bunny boo....bukan ape...eyra pelik arr sekarang nie ramai yang bilerr couple jewp mesty pangill bf diorang CAPITAL A,B,C law boleyhhh semue huruf dyer nak tulis..hheheh.(opsss terlbey sudahhh))soryy dehh....


tapi ape2 pon biarlah hal dorang bukan hal eyra..inilah my new life with him...eyra sayang sangat2 kat dyer,,bukan senang nak carik bf macam awk bie...sye syg awkk sampai biler2 ...hope kiter kekal sampai biler2....jiwang la pulak..hhahha...da sebulan eyra couple..n dyer sellu faham eyra ..n eyra akan cube faham carre hidup die...cume sikap dyer yang cepat cemburu...same jew nn eyra..hahahh....tapi.................why susah sangat  abah nak terime dyer..he likes a good boy for me....hmmm sampai bile haty abah akan tetap bekeras dengan diye...hmmm....

nantikan my hunny bunny boo..part 2...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

There was an error in this gadget

just 4 hoore2

There was an error in this gadget