Followers

Friday, March 16, 2012

staff dabox karoke...kenangan!~~

            haiii semue ...entri kali nie nk criter pasal staff da box karoke ....macam2 da kenangan dengan dorang ......tapi tok part 1 kali nie eyra nak introduce sorang2 ye....firsstttt sekali abg yus orr name dyer yusran...

harrr nie la abg yus kterowang,,,,dyer nie kaki pngacau kat dabox....kalau takde abg yus nie memang sunyi larrrr dabox karoke ue...hensem tak??hensem kn3??hahhaha boley larrr...tak boley puji banyak-banyak nanti dyer kembang lak bile dipuji...(hahhah...just joke)tapi kadang2 betol jugak ue...huhuhuhu


sape2 yang terpikat kat abg yus nie...sorry to say la ea...org yang berade dalam gambo inie da kawennn lorhhhh da nk timang anak da ponnn.soo pade sape yng bermint nan abg yus nie jgn perasan larrr..hahhaha..coz isteri nyerrrr marah nty ..huhu..iaitu noor nasuha ataw kak su..huhuhu....nty eyra akn knalkn korang dengan wife dyer pulaq ok....cikk akak kter yang comel lotey ue sape lagi kalau bukan kak suu....amacam kak ??kembang macam abg yus jugak tak bile dipuji...huhuuhu...
lagi stu lpe nk bagitawu korang niew....umo abg yus nie 28 kot law x silappp arrr..opsss sooryyy yerr sang merah A.K.A. yusran law tersilap ckp umo awk yerrrr...hahahha...


masok pulaq staff kedue kat dabox!!

sape yerrrr??

sape lagi kalau bukan kak su kami....akak comellll...hahhah...



harr macam mane chumilll tak kak su sye??ngeee~comel kan...harr forr guyss jgn bermimpi larrr nak pikat....nie wife kpade abg yus tadi lha...same cntekkk n same padan kn2....umo kak su nie 24....now tga pregnannt anak mreke yg sulong...hope semuenyerr bjaln lncar yewkkkk...same2 kite doakan la yewwkkk...kak su nie org paling sye rapat siket berbnding nan staff laennn...dimane dyer la tmpt eyra mngadu n tmpat mngumpat...hhahahah..tapi dengan kak yati n my bff tyma pon same2 rapat jugak...cume kak yati lbey rapat nan my bff tyma larrrr .....

memperknalkan stafff seterusnyerrr.....kak yati kami lorrrr...


nie namenyerr kak yatii..kalu nak tahu kak yati nie dier suke ketawe kuat2 da memang trade mark dyer mcam ue...tapi nape2 ponn sweet sangat tgok dyer katwe macam tue..lagi satu kak yati nieee suke wat n bizie dengan collection anak ikan emas dyer taw....(lelaki terune)..huhulaw ade sape2 brminat sile larrrr isi borang yerr..borang yeee boley dapatkan daripade syee ~ngeeee


pnt larrrr  tangan nak mnaip nihhh...ok larrrr staff yg lain akn eyra kongsi tok entri yang seterusnyerrr ok...peaceeee!!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

There was an error in this gadget

just 4 hoore2

There was an error in this gadget