Followers

Friday, April 27, 2012

my honey part 1

hai semue !!1assalammualaikum to all the bloggerss.....demam2 nape la ko datang at aque niew...hmmm eyra da lame da tak update my blog coz demam ...setiap kali da ade minat nak taip blog mesti ade jewp halangan yang datang kat  eyra niew..cewahhh ..hehheheh...amacam leyhh jadik pensyarah tak??hehehh...ok larrr tak nak soseh2 panjang2 sangat....eyra demam due ari nie...arini baru ade kekuatan nak update blog ...sakit satu badan eyra nie...walaupon sakit macam mane pon eyra terime tapi dalam kesakitan tu jugak larr ade yang sweetnyerr,,,nk tawu ape????jap eahh



mane tak sweetnyerr my hubby bunny boo encik ijul mamat jage kite lorhh mase kiter sakit,,,kau ade/?tak ade kan..haha(senyum blagak)...thanzz alot at dyer n my family especially abah,akak n abang coz korang tahan layan kerenah eyra mase demam...bukan senang nak ade family yg amek berat pasal kite kan??eyra bersyukur ssangat coz ade family macam nie..n ade bf yg snggop datang uma pagi semate-mate nak jage awek die,eyra.....thanzz awkkk~~sayang awak ketat-ketat...sedap tak eyra panggil encik ijul mamat ,hunny bunny boo....bukan ape...eyra pelik arr sekarang nie ramai yang bilerr couple jewp mesty pangill bf diorang CAPITAL A,B,C law boleyhhh semue huruf dyer nak tulis..hheheh.(opsss terlbey sudahhh))soryy dehh....


tapi ape2 pon biarlah hal dorang bukan hal eyra..inilah my new life with him...eyra sayang sangat2 kat dyer,,bukan senang nak carik bf macam awk bie...sye syg awkk sampai biler2 ...hope kiter kekal sampai biler2....jiwang la pulak..hhahha...da sebulan eyra couple..n dyer sellu faham eyra ..n eyra akan cube faham carre hidup die...cume sikap dyer yang cepat cemburu...same jew nn eyra..hahahh....tapi.................why susah sangat  abah nak terime dyer..he likes a good boy for me....hmmm sampai bile haty abah akan tetap bekeras dengan diye...hmmm....

nantikan my hunny bunny boo..part 2...

Thursday, April 19, 2012

new life withh my hubby....

  keadaan aqu da jadi tak tentu arah dah sekarang...nak tawu pasal ape...??sebab blog da lame
x update rase macam lain sangat,,,semue nyerr da totally changes ar....hhehheheh....(senyum nakal)


by the way bukan tue yg nak aqu share nn korang...eyra x de mase larrr nak update selalu my blog nie
asek bizie jewp memanjang....ok larrr mesty pelik kn knape cter my incixx mimi jadi tergantong mcam tue jewp kn

orang kate bnde yang lepas jangan dikenang nanti hati kiter yang sakit..ok tajok entri kali nie eyra gabongkan sekali dengan last part pasal my incixx mimi....the reason kenape kiteorang boleyhh clashh coz dyer da jmpe yyang lebih baek daripade eyra....dyer curang dengan perepuan lain..n most important popuan tue eyra kenal dengan dia sangat-sangat,,tapi ape2 pon yang eyra cakap n yg eyra lalui ,eyra jadikkan nyerrr sebagai satu pengajaran dalam my life supaye mnjadi insan yang lebih kuat menghadapi semue yang bakal berlaku kerana segala yang berlaku dalam hidup kita pada hari ini ada hikmah disebaliknyerrr dan tuhan telah pon menetapkan jalan hidup yang lebih baik untuk kita....cehh dah berfalsafah pulaq eyra nie..hehheeh...

so sekarang tamat lahh kisah my incixx mimi dengan eyra,,walaumacamanapon kami tetap berkawan n teroskan hidop dengan pasangan masing2 sehinggalah eyra berjumpa dengan yang baru...my bf tersayang ijul...nak tawu perjalann hidop eyra bersame dye,korang kenalah selalu support my blog n pandai2 arr nak follow...eyra pon akan follow korang jugak...sme2 larr kita melariskan blog masing2...hee~``by the way kalau korang nak tahu pasal eyra n ijul ...korang kena larr tunggu entri yang seterusnyerrr...sabar tu separuh daripade iman...tunggu jelarr...coz now eyra da meluangkan masa eyra dengan update blogg...ok guys....waittt next blogg yupzzz....asssalammualaikum.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

There was an error in this gadget

just 4 hoore2

There was an error in this gadget