Followers

Friday, July 13, 2012

HANYA AKU CINTA KAU SEORANG

SALAM semuenyerr....bagaimana dengan hari2 indah yang korang da lalui sepnjang ari nie...mesty korang semue da tengok kan cerite HACKS...jgn salah faham bukan crite pasal gule2 hacks but disebalik tajuk cerite tue tersimpul seribu satu makna dalam hidup kiter...biarpun hnya sekadar cerite tetapi ianya mndatngkan  bnyak pengajaran dalam mngajar erti percintaan sebenar....

story HACKS nie memg best n terbaeek larrr...soo sweet ..mengisahkn sebuah perhubungan yang dinamekn cinte platonic//yeee cinte tak semestinyeerr dimiliki hnye dgm mbuat seseorang yg kite sayang bahgia sudah memadai...ap itu cinta platonix...cinta platonic adalah sebuah perhubungan antara laki dan perempuan melebihi sebagai seorang sahabat tanpa ade sebarang ubungan seks...

teringin nak jadik macam murni yang mempunyai seseorang yang mampu mnjadi sahabat dalam idopnyeerrr sekaligus menjadi pndamping setia dalam idopnyerr...bilerr la eyra nak dapat cinte yang sebenarnyeerr cinte dalam idop eyra macm si murni kan...

tapi byaselarr crite macam nie bile da time2 happy3 mesti ade tersangkut lak ksedihaan mse tang ending cerite nie...siape sangke yg mukhlis boley meninggal dan berhaty mulia mendermakan hatynyerrr kepade iqwal...


but  mase tang ending cerite nie..aq dapat tengok roomate aq nanges...siape sangke yang org brbngse chinese nie boleyhh mnat dengan crite melayu nie...smpai menitiskn air mate...eyra n yang laen pon ape la lagi ktawe la tgok my roomate sorang nie nnges....hhehehe...law terbace nty blog nie jgn mrh ea..kntoi sudah..hahahha..samapi sini jela dulu blog kali nie...nantikan eyra update my blog lagi tok next entri ok...assalammualaikun dan slam satu malaysia.....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

There was an error in this gadget

just 4 hoore2

There was an error in this gadget