Followers

Friday, December 23, 2011

MAMPUKAH RED WARRIORS MENANG???PART6

                           RED WARRIORS????



         ok...mesti korang tertanya-tanya apa dia red warriors ni kan...tp itu untuk pembaca yang kurang minat terhadap sukan jeee......sebenarnya red warriors ini adalah pasukan kelantannn,,,,TRW niew  merupakan gelaran bagi pasukan kelantan ...



      entri kali ini nak citer lah siket pasal perlawanan yang akan berlansung pada malam ini antara pasukan kelantan vs persebaya fc....nak cter kat korang pon tak banyak sangat pasal eyra pon belum tengok lagi perlawanan tuuuhhhhh...harap lepas korang baca cepat-cepat lar korang tunggu kat depan tv kew or kedai mamak coz perlawanan hari ini secara langsung kat asro arena 801 jam 9.00 malam nnti....




   issshhhhh....x sabar ye nak tunggu perlawanan kali ini(over macam aq yang lawan)....yg x sabarnyer sebab nak tgok idola eyra lar iaitu khairul fahmi che mat....khabarnya pnjaga gol mereka sudah tentu larh KFCM......tengok taw jangan tak tengokkkk....




            keputusan perlawanan akn eyra umumkan kat korang k,,,,tapi kena tunggu larh sampai eyra update blogggg...yang pastinya eyra tak akan buat korang tertunggu-tunggu ,,,paling lama pon setahun jew,,,hahahahah)(senyum sinis)....



            har kalaw nak tahu sangat keputusannyer nantikan lar part 7 nanti nyer,,,,,segala maklumat akan dipaparkan oleh eyra nantiiii,,,,so nak tak nak tgu je larrr,,,,





                  ~the END PART 6~

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

There was an error in this gadget

just 4 hoore2

There was an error in this gadget