Followers

Tuesday, March 27, 2012

selanngkah maju kehadapan

       hello to all blogger...hai guys entri kali ini nak ceriter pasal kehidupanhidup eyra yang bakal mnjadi besar dan bertambah dewasa kelak...."selangkah maju kehadapan "nilarr tajok entri kali ini..kalau nak tahu ape kne mngene tajok nie dengan my life,kne la korang bace entri kali ini sampai habis,,,,ok ..bak kata pepatah "alang-alang menyeluk pekasam ,biar sampai ke pangkal lengan ...ngeeeee...da mule berpatah da pulak aqu nie...hhahah....dalam diam-diam berblogging nie semakin banyak pulak pihak kolej telefon untuk melamar aqu masok ke universiti dan juga kolej dorang,,,,perasaan dah berbelah bagi da nie...so tajok entri kali ini memang dah bersesuaian sangat lahh dengan tajok entri eyra kali ini....


    perasaan ingin melanjutkn pelajran menjadi kuat apabila melihat seperti seronok pulak...saat tu jugak perassaan eyra nk mngikut jejak mereka kuat....mcm mane nie??adekah aq kuat untuk mninggalkn ayahku keseorangan di rumah kalaulah aq mlnjutkan pelajaran nie...sooo tension lorhhh.....


  abah pulaq tak pernah nak melarang untuk eyra sempurnekan hasrat eyra untuk smbong belajar....the probelm sekarang nnei..boley kew aq idop berdikari tanpa ada abah n akak aq dalam hidop aku...eyra tak pernah berpisah nan ayah eyra..sejak kecik lagi memng berkepit dengan die..ya allah bagi lah aq petunjuk mu ya allah....

 baru2 nie eyra dapat tawaran ke kolej antarabangsa cic dengan olympia college....nak masuk mane pon eyra buntu nie..mne larrr kolej yang terbaik untuk eyra nie....ade sape2 boley bantu tak??huhu....walau ape2 pon cita-cita perlu diteruskan lagi demi mncapai kejayaan di mase akan datang....hope so...ok larrr xde mood arini nak taip pnjang2 for entry kali nie.....lain kali kter berkeletah lagi yupzzz..okk...

Sunday, March 18, 2012

kenangan dabox karaoke part 2

   ngeeeeeeeeeee~abes larrr bilerrr tangan n jari jemarinie mnjadi rajin nk update my bloggg...(puji diri sendiri)...baru-baru nie da introduce korang dengan abg yus ,kak su n kak yati kan....now..nk smbong story pasal manager at da box termasok larrr staff da box yang lain macam si thaqib.emon n banyak lagi larrr...nak dipendekkan crite masok laaaa  scene yg ptame yew...(huhu mcam wat filem la pulaq...)...first..............eric jr..

har tengok name pon da tawu kan mesti korang rase hnsem kan??da nma pon eric mestilah hensem....wahhh !!hensem kew??tuan punyerr badan nie law da terbace jangan bangge pulaq yewkkk.....

aikkkk!!x sabo nmpak nak tengok muke eric??

okk da jgn tengokk bawah lagi....








opsss da eyra kate naanti akan tambahkn dose jewp....



ok2 la i give up....




isss dgelnyerrrrr!!!





                                                 
                 
                                                           ERIC JR PRINCE JR

        harrr kan eyr da kate jgn  nk tengok sangat pic eric nie.....kan korang da mule wat maksiat mate korang jewp....i means korang mesti terpikat tengok eric nie kan...hahhah..tak boley puji sangat nanty dia bangge larrr...huhuhu ...oppsss jgn marah ericc...nie la dia manager dabox karaoke kat nusantara ....nie larrr cik zafroollahh....opss pelik kan tadi eyra kate name dia eric,sekarang zafroollah laq kan...actually zafroollah nan eric nie org yg same....tertanye2 nape panggel eric???toksah nak tahu sangat laa ea..law nak tawu tanye la mums dyer  ...ape yang korang sibok sangat nak tahu....umor eric nie tutttttttttt** x boley bagi tahu larrr...secret larrr.....korang teka larr sendri umo eric brape ea....huhuhu....

ade sape2  brminat nan kenal kew>>??kalau ade please isi borang yewkkkk...huhuhu...
sape2 yang berminat nak jadik wife  die,mestilah kena pndai masak...coz eric akan sentiase lapo n makan 24 hours non stop....so ade kew yang sanggop....tapi badan tetap same...x naek jugakk...huhuhu

                                                        AQIB DANIAL

sape pulaq mangse lepas nie....mestilahhh thaqibb pulaq yg kne....nie la thaqib...budaq paling kecik kat da box...bukan bdannyerr yg kecik tapi umo dia paling muda kat dabox....aqib nie umo dyer 16 kot...dyer tinnggi n not bad hnsem lerr jugak..hahhha..jgn kmbang yew cik abang...huhuh...nie larr orang yang rapat nan kak yatii selain zahra....ehem2 nk tnye nie..korang nie cm ade pape jewp ...hahaha..just joke la !!Jgn touching ok???pergi mane2 mesti dyer naqn kak yati jewp...korang knal kn kak yati?laaa..kn eyra ade story kat korang dekat entri sebelum nie....yang mane da terlepas tu...carik balik ok mesti jumpe punyerr coz x bnyak pon catatan eyra sebelom nie...xde mase la katekn...huhu....


ok la guys jari eyra pon da lngoh da nie nak menaip lagiii...tinggal lagi satu staff jewp lagi...emon...tapi takot sikit nak cerite pasal si emon nie...takot nanti die mrah....dyer pnas baran sikettt ..huhuhu....ok smbong nanti yewk tok entri seterusnyerrr.....see u!!senyum sokmo....~peace~~....!!!!....assalammualaikumm n salam 1 malaysia for non muslim....daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!ngeee~...

Friday, March 16, 2012

staff dabox karoke...kenangan!~~

            haiii semue ...entri kali nie nk criter pasal staff da box karoke ....macam2 da kenangan dengan dorang ......tapi tok part 1 kali nie eyra nak introduce sorang2 ye....firsstttt sekali abg yus orr name dyer yusran...

harrr nie la abg yus kterowang,,,,dyer nie kaki pngacau kat dabox....kalau takde abg yus nie memang sunyi larrrr dabox karoke ue...hensem tak??hensem kn3??hahhaha boley larrr...tak boley puji banyak-banyak nanti dyer kembang lak bile dipuji...(hahhah...just joke)tapi kadang2 betol jugak ue...huhuhuhu


sape2 yang terpikat kat abg yus nie...sorry to say la ea...org yang berade dalam gambo inie da kawennn lorhhhh da nk timang anak da ponnn.soo pade sape yng bermint nan abg yus nie jgn perasan larrr..hahhaha..coz isteri nyerrrr marah nty ..huhu..iaitu noor nasuha ataw kak su..huhuhu....nty eyra akn knalkn korang dengan wife dyer pulaq ok....cikk akak kter yang comel lotey ue sape lagi kalau bukan kak suu....amacam kak ??kembang macam abg yus jugak tak bile dipuji...huhuuhu...
lagi stu lpe nk bagitawu korang niew....umo abg yus nie 28 kot law x silappp arrr..opsss sooryyy yerr sang merah A.K.A. yusran law tersilap ckp umo awk yerrrr...hahahha...


masok pulaq staff kedue kat dabox!!

sape yerrrr??

sape lagi kalau bukan kak su kami....akak comellll...hahhah...



harr macam mane chumilll tak kak su sye??ngeee~comel kan...harr forr guyss jgn bermimpi larrr nak pikat....nie wife kpade abg yus tadi lha...same cntekkk n same padan kn2....umo kak su nie 24....now tga pregnannt anak mreke yg sulong...hope semuenyerr bjaln lncar yewkkkk...same2 kite doakan la yewwkkk...kak su nie org paling sye rapat siket berbnding nan staff laennn...dimane dyer la tmpt eyra mngadu n tmpat mngumpat...hhahahah..tapi dengan kak yati n my bff tyma pon same2 rapat jugak...cume kak yati lbey rapat nan my bff tyma larrrr .....

memperknalkan stafff seterusnyerrr.....kak yati kami lorrrr...


nie namenyerr kak yatii..kalu nak tahu kak yati nie dier suke ketawe kuat2 da memang trade mark dyer mcam ue...tapi nape2 ponn sweet sangat tgok dyer katwe macam tue..lagi satu kak yati nieee suke wat n bizie dengan collection anak ikan emas dyer taw....(lelaki terune)..huhulaw ade sape2 brminat sile larrrr isi borang yerr..borang yeee boley dapatkan daripade syee ~ngeeee


pnt larrrr  tangan nak mnaip nihhh...ok larrrr staff yg lain akn eyra kongsi tok entri yang seterusnyerrr ok...peaceeee!!!

letss be a single!!bru puas enjoy....

    assalammualaikum kepade org islm n selamat sejahtera n salam 1 malaysia for non-muslim....tjok entri pon da tawu kan pasal ape??laaaa law x faham2 lagi,jom follow entri kali ini ok....??


korang mesti penah dengar ayat-ayat yang tak  serupe bikin kan ..ayat dia lebih kurang macam nie larrr.

     ~berkawan biar seribu tpi bercinta biar satuuu~kn...larrr ayat macam tu da x boley pakai da sekarang...bukan nak menghina tapi memang kenyataan la kan...tak kire larr laki kew pompuan ke semue same jela weyhhhh....tapi x semue guys or girls macam tue....ape yang eyra cakap nie semuenyerrr memang da terbukti la kbnarannyerrrr....


baek laki or baek pompuan semue takkan cukop padee yg satu ..mesti nak menggatal jugak la annn dengan yang lain....tak gune larrr bercinte dengan orng laen tpi ade haty kat popuan laennn....

tujuan update entri kali nie nk pesan kpade semue umat islam kat dunia nie....baek jadi single available huhu daripda dipermainkan...aha btol takk...



sebelom ue bace lahhh n renung2 kan larrr yewkkkk



Thursday, March 8, 2012

my inciixx mimi part 3

              MY INCIXXX MIMIE PART 3

hai guysss n gurlzz yang bace my bloggg... mesti tengah tunggu entri kali ini kan>.by the way nk story la pasal my love story kat korang...

   SCENE SETERUSNYERRR:

saat-saat hari menunnggu waktu bekerja abes,haty nie rase tak tenang sangatt coz x sabo nak berknalan nan my incixx mimi tapi bile depan my incixx mimi  pandai2 la aq cover....my bff a,k,a tyma pon buang sampah kat luo seperti biase larrr memang tugas cafe kn??/?huhu...my incix mimi,lan jacksus,n amy pon da ready tunnguu eyra n my bff...aq pon cpat2 larr tulis my hp nmberr at krtas..huhu..cm style lame la pulaq kn3..huhuhu...

eyra pon mintak la tlong zahra tok bagi my hp nmber at my incixx mimi n then eyra kne panggil nan mbe my incixx mimi ,amy ..dengan muke yg malu nie pon eyra pon pergi larr tmpat dyerrr smpai2 jewk rupenyerr si amy ue pon mntak nmber eyra..eyra pon bg la jugak....




ok mase balik kje ue tross nk topup cpat2 bub da trlmpau excited sgt niew....tpi time tue laq my fonn btry kong smntare tgu fon ue da ade btry akhirnyerrr eyra pon trtidow sudahhhh..tgu lahhh hinnge mnjelang waktu pagiiii.....



NEXT SCENE:

saat di tempat kerje,adepanggilan dripade nmbor yg x dikenali masokk...eyra pon confius larr mase ue coz due2 mntak nmber eyra,,,

zzzzzzzzzzz@getaran my fonn larrr...

p/s :eyra:ellow

my incixx mimi:allow niew eyra ea...

eyra:yupzz niew sape ea??

my incixx mimie:nie yg mntak nmber awk semlm larrr

eyra:yelarr tapi yg mne satu bb ade dorang yg mntak nmber syee...//

my incixx mimie:sye yg depan ue r yg bwk mto..

eyra:ooooooo(dengan nada epi)...

my incixx mimi:awk tga wat pe ue??

eyra :tga kje larrr..........

 MY INCIIXX MIMIE:x pe larrr awk kje la dulu nty sye kol lagi ea?

eyra:ok

zassssssssss zuupppp zasssssssssss

harrr nk thu bunyik ape ue/??bunyik ape lagi law aq da excited sgtttt..aq msty la bagi tahu my bff tyma crite pasal my incixx mimie kol eyra....



cm ne guyss nk tawu cm ne first date eyra n my incixx mimie???law nk tahu kne la tunngu entri seterusnyerrr...sape2 bloggerr yang agak da bowink ue tak payah larrr nak bace entri seterusnyerrr ok....assalammualaikummm and salam 1 malaysia..peaceeee<3<3<3




~TO BE CONTINUEDDD~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

There was an error in this gadget

just 4 hoore2

There was an error in this gadget