Followers

Thursday, February 23, 2012

my inciix mimi

        <3 my incix mimi<3
 
allow n salam wat semua blogger yang tga bace entri kali niew,,,,thankz sangat-sangat kepade sape-sape yang sanggp tunggu entri kali ini....seperti yang telah eyra janjikan of coz larr eyra nak cerite pasal my incix mimi yang sekarang nie hnye tinggal kenangan...by the way kalau korang nak tawu eyra dengan die a.ka incix mimi tak lama pon in a relationshippp...#wahhhh(ayat tak boley bla....huhu)...


ok larrr first kteowang kenal macam niew taw...korang ingat tak pasal entri yang lepas pasal eyra kerje kat dabox karoke kat nusantara ??law sape yg minat blogg eyra jela yang ingat...huhuh...fist eyra kerje kat sane meemang bessttt sangat...ok nak dipendekkan ceriter   nie scene kteorang kenal ok???



   scene pertame....

my incix mimie n daq aspirasi datang dabox karoke...macam biase larrr kalau sebot jew pasal da box karoke mesti larrr dorang nak sumbang suare dorng kn3??huhuhu


lepas bebberape minit dorang karoke,dorang turun nak tukar bilek daripade bilik regular to bilik deluxe...

abg fadli:nk tukar bilek deluxe boley tak???

eyra @aqu:boley tapi kene cas lbey larrr coz da set computer...

my incix mimi:asl laq x boley tukar??/(cakap dengan nada yang berlagak sambil pandang muke eyra)....

eyra:(dengan muke yang cover sombong))memang da sistem macam tue,law nak jugak cume boley tukar bilik regular to regular jewk...

abg fadli:ok larrr tukar bilek lain larrr yg elok siket...

eyra:ok masok kat bilik 30 k...

my incix mimi:bang name dyer sape ea??myra ea??mimi tye kat abg fadli...(still dalam nada berlagak lagi ..ego la konon)),.....

abg fadli:nta...(wat dono jewkkk)

last2 dorang pon naek larrr balik tingkat 3 untuk sambong karokee...
then dorang nak tambah mase n lupe laq kedai tutop kol 3...so trpakse  pulngkn wet dorang....
my managger pon arahkan aq surohh pulang duit diorang....

ok masok scene kedue...
eyra:nahhh,mnghulurrr duit tuee...

my icix mimi tgu aq kat tangge ..with lan jacksus n kechiq sempaq pon turun la tanggee
my incix mimi:name awk eyra kan??
eyra:yupzzx
mimi:ade nmbor tepon x??mintak boley tak?/
eyra:xde telepon r...#dengan nada jual mahall...
mimi:eley tipu larrrr
akhirnyerrr eyra cair jugak dengan betape cutenyerr my incix mimi....

eyra:nah nk bg nmbor telpon...
customer turun pulaqqq ramai2 tros batal kan niat...
mimi:mnjerit sambil cakap kejap lagi bagi ea,saye tunggu kat luo kedai awak...ok
eyra ;ok...


but mase bagi nmbor fon kat dyrerr..ade lagi sorang pulaq yang mintak nmber eyra mbe my incix mimi...name dye pon lbey kurng jew,,,amy...

nak tahu scene seterusnyerr???ok kne la tunggu entri selanjutnyerrr,,ok..


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

There was an error in this gadget

just 4 hoore2

There was an error in this gadget