Followers

Friday, July 13, 2012

HANYA AKU CINTA KAU SEORANG

SALAM semuenyerr....bagaimana dengan hari2 indah yang korang da lalui sepnjang ari nie...mesty korang semue da tengok kan cerite HACKS...jgn salah faham bukan crite pasal gule2 hacks but disebalik tajuk cerite tue tersimpul seribu satu makna dalam hidup kiter...biarpun hnya sekadar cerite tetapi ianya mndatngkan  bnyak pengajaran dalam mngajar erti percintaan sebenar....

story HACKS nie memg best n terbaeek larrr...soo sweet ..mengisahkn sebuah perhubungan yang dinamekn cinte platonic//yeee cinte tak semestinyeerr dimiliki hnye dgm mbuat seseorang yg kite sayang bahgia sudah memadai...ap itu cinta platonix...cinta platonic adalah sebuah perhubungan antara laki dan perempuan melebihi sebagai seorang sahabat tanpa ade sebarang ubungan seks...

teringin nak jadik macam murni yang mempunyai seseorang yang mampu mnjadi sahabat dalam idopnyeerrr sekaligus menjadi pndamping setia dalam idopnyerr...bilerr la eyra nak dapat cinte yang sebenarnyeerr cinte dalam idop eyra macm si murni kan...

tapi byaselarr crite macam nie bile da time2 happy3 mesti ade tersangkut lak ksedihaan mse tang ending cerite nie...siape sangke yg mukhlis boley meninggal dan berhaty mulia mendermakan hatynyerrr kepade iqwal...


but  mase tang ending cerite nie..aq dapat tengok roomate aq nanges...siape sangke yang org brbngse chinese nie boleyhh mnat dengan crite melayu nie...smpai menitiskn air mate...eyra n yang laen pon ape la lagi ktawe la tgok my roomate sorang nie nnges....hhehehe...law terbace nty blog nie jgn mrh ea..kntoi sudah..hahahha..samapi sini jela dulu blog kali nie...nantikan eyra update my blog lagi tok next entri ok...assalammualaikun dan slam satu malaysia.....

Saturday, May 5, 2012

TAK SABARNYERR....~~~~~~~

 HAI SEMUA ok entri kali nie title dia tak sabarnyerr...nak tahu tak sabarnyerr pasal ape.....hehehhe sabar-sabar dah namanya pon blogkan so eyra akan share sedikit banyak dengan korang about me ....tak nak larr buang masa ini.sebenarnya tak sabarnyer nak kawen lar....bukan apa..harr yang baru baca separuh jalan tu jangan nak mengata eyra or mengumpat eyra ..hang ingat eyra gatal sangat ka??mestilah kena kukuhkan kedudukan kewangan dulu...ekonomi kewangan sekarang pon senang masiuk n senang jugak keluar..ye larr mana lah takknyerr...pergi hang out mana-mana dengan kawan mesti ada aje lar barang especially baju yang nak dibeli oleh eyra..of coz larr da namanya perempuan..bukan perempuan namanya kalau tak suke nak pergi shopping kan,,

p/s:semangat nak married cepat-cepat bertambah kuat biler tanggal 4 mei rasanya semalam larr kan berlangsungnya akad nikah selebriti malaysia yang sama-sama padan and cantik iaitu awal ashaari dan scha alyahya telah pon selamat diijabkabulkan...so sweet bila tengok diorang padan sangat ...macam tk ada x sempurna langsong larr...

dalam waktu yang sama kebetulan hari tu eyra n my bff fatimatuzzahrah n akk yati prepare untuk wedding kak yati ...har ingat tak kak yati nie sape??
law korang baca blog eyra daripada awal mesti korang ingat kan3....yang tak baca daripade awal tu rugi larr...hahah..just joke....tarikh yang tak berapa nak ingat sangat lha msa tu..kiteorang hang out sambil2 nak carik pakaian baju pengantin for kak yati n kebetulan ade party wedding planner tat situ tengah promote pelamin ,,kat situ tu kat mane...kat mane lagi kalau bukan kat angsana...johor bahru..yang happening nyerr eyra n my bff boleyh sempat pose mcam kiteorang yang nak kawenn....bakal pengantin pon tak over macam kiteorang nie...harr...korang nak tengok tak antare pelamin yang kitaorang sempat pose...coz kak yati kenal orang tu ..bab tu larr x malu sangat nak pose...nak pose pelamin orang laien..tak kenal la pulak..hehehhe...

p/s:ok larr ni larr antare pic yang kiteorang sempat pose....first nak tunjok bakal pengantin dyer dulu....

BAKAL PENGANTIN NANTI...INSYAALLAH..KAK YATI IN THE HOUSE...HEE~~~~~











HAR nie baru bakal pengantin ,belom yang lama lagi nak married da siap2 nak pose gitu harr....ok me n my bff...amacam cantik tak pelamin kiteorang pose nie..jealous tak???huhuhu..alamak termasok kan gambar yang laen lak...opss terlabih sudah..hahahha...so ni la reason npe aq tak sabar sangat nak kawen....huhuh...ade aq kesah....


p/s;law tak sabar nak kawen pon carik lar husband macam awal ashaari...sweet sangat ade husband macam dyer,,,akad nikah dorang semalam pon nice n simple....tata.........

birthday party with him...

salam bloggerz di dunie..biler bace tajok kali nie pon da tawu birthday party kan cume tk thu HIM tu sape kan....HIM tu my brother la mohd fasli bin senen ...happy birthday bro yang ke 21..da tue pon ko kan abang....sayang kau sangat-sangat...biler  sebot pasal birthday masenng-maseng je mesti ade suka dan duka dalam diri setiap individu ....kan,yela tak semue orang boley merasa nak sambot birthday nie means tak semua manusia kat dunia ni beruntung coz ada sampai tak tahu bila dia lahir...especially anak-anak luar nikah yang tak bernasib baek biler parents diorang buang dorang jaoh2 kan...bukan kehendak dorang pon nak kan kehidupan yang sering dihina masyarakat....

p/s:saya disini bernama nor fazira binti senen ingin membuat pengakuan bahawa saya sangat bersyukur memepunyai keluarga yang sentiasa sayang kat saya dan sentiasa support saya daripada belakang.....bertuahh dapat members of family macam korang....sayang arh korang ketat-ketat...


one more thing pesanan kepada my bro a.k.a boy...janaganlah kau rase diri kau kiteorang tak sayang..kiteorang sayang kau lha...kau tu jewp yang degil siket tak nak dengar cakap abah...renung2 kanlah nasib orang yang kurang baek kat luar sane sampaikan ade yang tak sambot bahkan tak tahu tarikh kelahiran dorang....nak share dengak korang siket birthday party tahon nie buat last minute lha..maseng2 tak ready sangat coz semue tengah bizie la katekan....termasok larr aquw..(wahh bizi ke)...so kemeriahan party tahon nie pon kureng siket larr....da namenyerr pon buat last minute memag la kurang meriahnyerr ...orang yang datang pon tak larr ramai ponn...setkat membe2 n family je lorhhh......


nak tahu abang aq sorang nie nak kek ape??nilahh kek yang die nakkan sangat tuhh..umo da 21 tahon tapi kek boboboi jugak yang die nak....da larr last minute ...mau tak nyerr eyra n akak aq eyna satu hal nak carik kek dia sorang dalam mase yang singkat nak penohkan wish dyer yang merepek tuhh...hahhahah.takpela ko buli kiteorang cari kek macam nie untukk ko...setahon sekali takpe redha jelarr bang....korang semua pelik tak??tadi aq sibok soseh2 pasal bufday bro aq boy kan....but...korang ade perasan tak ade satu lagi nama kat kek tuhhh~~ala tulisan pink tu ade nama roy jugak kan....actually my sis nak sambut birthday bf dyer sekali tapi tak de rezeki larr bf dyer tu nak datang....nak wat cam mane abah tak suke n tetap berkeras..terpaksa lah ikot jew cakap abah...cozz jangan sesekali bantah n derhaka kat abah ...betolll tak??so do i??hahaha....

alamak !!nie sape lak nie..hahha..(pure2 tak thu)...nie larrr eyra n my bro...comey tak??(puji sendrik)..huhuhu..nampak macam adeq bradeq kew??ehhheh...xkot...mase nie tukar plan kiteorang...firstly nak buat kat dabox karaoke...tp kat sana tak de current lak...so cepat2 larr tukar plan pergi celebrate kat kentucky fried chicken atau nama glamournye KFC..hahhah...my beloved boyfrieng tak de kat sisi eyra pon sebab tu larr tak de pic dengan dia pon....nak tahu sebab ape..biarlahh rahsia...cewahh macam lagu dato; siti nirhaliza la pulak kan3??betol3..bak kata upin ipin....



rasenyerr mate nie da tak larat nak taip banyak2 larr..ape kate eyra stop samapi sini jewpp..teroskan menyokong blog eyra sampai bila-bila ok...support daripada korang amat dialu-alukan....sebelom eyra tutop cter entri kali ini..eyra ade share nan korang mase birthday party my brother pada tarikh kelahiran dia ataw tarikh keramat dia.. pada 26april2012 hari tue..salam ukhwah semuenyer....da....









Friday, April 27, 2012

my honey part 1

hai semue !!1assalammualaikum to all the bloggerss.....demam2 nape la ko datang at aque niew...hmmm eyra da lame da tak update my blog coz demam ...setiap kali da ade minat nak taip blog mesti ade jewp halangan yang datang kat  eyra niew..cewahhh ..hehheheh...amacam leyhh jadik pensyarah tak??hehehh...ok larrr tak nak soseh2 panjang2 sangat....eyra demam due ari nie...arini baru ade kekuatan nak update blog ...sakit satu badan eyra nie...walaupon sakit macam mane pon eyra terime tapi dalam kesakitan tu jugak larr ade yang sweetnyerr,,,nk tawu ape????jap eahh



mane tak sweetnyerr my hubby bunny boo encik ijul mamat jage kite lorhh mase kiter sakit,,,kau ade/?tak ade kan..haha(senyum blagak)...thanzz alot at dyer n my family especially abah,akak n abang coz korang tahan layan kerenah eyra mase demam...bukan senang nak ade family yg amek berat pasal kite kan??eyra bersyukur ssangat coz ade family macam nie..n ade bf yg snggop datang uma pagi semate-mate nak jage awek die,eyra.....thanzz awkkk~~sayang awak ketat-ketat...sedap tak eyra panggil encik ijul mamat ,hunny bunny boo....bukan ape...eyra pelik arr sekarang nie ramai yang bilerr couple jewp mesty pangill bf diorang CAPITAL A,B,C law boleyhhh semue huruf dyer nak tulis..hheheh.(opsss terlbey sudahhh))soryy dehh....


tapi ape2 pon biarlah hal dorang bukan hal eyra..inilah my new life with him...eyra sayang sangat2 kat dyer,,bukan senang nak carik bf macam awk bie...sye syg awkk sampai biler2 ...hope kiter kekal sampai biler2....jiwang la pulak..hhahha...da sebulan eyra couple..n dyer sellu faham eyra ..n eyra akan cube faham carre hidup die...cume sikap dyer yang cepat cemburu...same jew nn eyra..hahahh....tapi.................why susah sangat  abah nak terime dyer..he likes a good boy for me....hmmm sampai bile haty abah akan tetap bekeras dengan diye...hmmm....

nantikan my hunny bunny boo..part 2...

Thursday, April 19, 2012

new life withh my hubby....

  keadaan aqu da jadi tak tentu arah dah sekarang...nak tawu pasal ape...??sebab blog da lame
x update rase macam lain sangat,,,semue nyerr da totally changes ar....hhehheheh....(senyum nakal)


by the way bukan tue yg nak aqu share nn korang...eyra x de mase larrr nak update selalu my blog nie
asek bizie jewp memanjang....ok larrr mesty pelik kn knape cter my incixx mimi jadi tergantong mcam tue jewp kn

orang kate bnde yang lepas jangan dikenang nanti hati kiter yang sakit..ok tajok entri kali nie eyra gabongkan sekali dengan last part pasal my incixx mimi....the reason kenape kiteorang boleyhh clashh coz dyer da jmpe yyang lebih baek daripade eyra....dyer curang dengan perepuan lain..n most important popuan tue eyra kenal dengan dia sangat-sangat,,tapi ape2 pon yang eyra cakap n yg eyra lalui ,eyra jadikkan nyerrr sebagai satu pengajaran dalam my life supaye mnjadi insan yang lebih kuat menghadapi semue yang bakal berlaku kerana segala yang berlaku dalam hidup kita pada hari ini ada hikmah disebaliknyerrr dan tuhan telah pon menetapkan jalan hidup yang lebih baik untuk kita....cehh dah berfalsafah pulaq eyra nie..hehheeh...

so sekarang tamat lahh kisah my incixx mimi dengan eyra,,walaumacamanapon kami tetap berkawan n teroskan hidop dengan pasangan masing2 sehinggalah eyra berjumpa dengan yang baru...my bf tersayang ijul...nak tawu perjalann hidop eyra bersame dye,korang kenalah selalu support my blog n pandai2 arr nak follow...eyra pon akan follow korang jugak...sme2 larr kita melariskan blog masing2...hee~``by the way kalau korang nak tahu pasal eyra n ijul ...korang kena larr tunggu entri yang seterusnyerrr...sabar tu separuh daripade iman...tunggu jelarr...coz now eyra da meluangkan masa eyra dengan update blogg...ok guys....waittt next blogg yupzzz....asssalammualaikum.....

Tuesday, March 27, 2012

selanngkah maju kehadapan

       hello to all blogger...hai guys entri kali ini nak ceriter pasal kehidupanhidup eyra yang bakal mnjadi besar dan bertambah dewasa kelak...."selangkah maju kehadapan "nilarr tajok entri kali ini..kalau nak tahu ape kne mngene tajok nie dengan my life,kne la korang bace entri kali ini sampai habis,,,,ok ..bak kata pepatah "alang-alang menyeluk pekasam ,biar sampai ke pangkal lengan ...ngeeeee...da mule berpatah da pulak aqu nie...hhahah....dalam diam-diam berblogging nie semakin banyak pulak pihak kolej telefon untuk melamar aqu masok ke universiti dan juga kolej dorang,,,,perasaan dah berbelah bagi da nie...so tajok entri kali ini memang dah bersesuaian sangat lahh dengan tajok entri eyra kali ini....


    perasaan ingin melanjutkn pelajran menjadi kuat apabila melihat seperti seronok pulak...saat tu jugak perassaan eyra nk mngikut jejak mereka kuat....mcm mane nie??adekah aq kuat untuk mninggalkn ayahku keseorangan di rumah kalaulah aq mlnjutkan pelajaran nie...sooo tension lorhhh.....


  abah pulaq tak pernah nak melarang untuk eyra sempurnekan hasrat eyra untuk smbong belajar....the probelm sekarang nnei..boley kew aq idop berdikari tanpa ada abah n akak aq dalam hidop aku...eyra tak pernah berpisah nan ayah eyra..sejak kecik lagi memng berkepit dengan die..ya allah bagi lah aq petunjuk mu ya allah....

 baru2 nie eyra dapat tawaran ke kolej antarabangsa cic dengan olympia college....nak masuk mane pon eyra buntu nie..mne larrr kolej yang terbaik untuk eyra nie....ade sape2 boley bantu tak??huhu....walau ape2 pon cita-cita perlu diteruskan lagi demi mncapai kejayaan di mase akan datang....hope so...ok larrr xde mood arini nak taip pnjang2 for entry kali nie.....lain kali kter berkeletah lagi yupzzz..okk...

Sunday, March 18, 2012

kenangan dabox karaoke part 2

   ngeeeeeeeeeee~abes larrr bilerrr tangan n jari jemarinie mnjadi rajin nk update my bloggg...(puji diri sendiri)...baru-baru nie da introduce korang dengan abg yus ,kak su n kak yati kan....now..nk smbong story pasal manager at da box termasok larrr staff da box yang lain macam si thaqib.emon n banyak lagi larrr...nak dipendekkan crite masok laaaa  scene yg ptame yew...(huhu mcam wat filem la pulaq...)...first..............eric jr..

har tengok name pon da tawu kan mesti korang rase hnsem kan??da nma pon eric mestilah hensem....wahhh !!hensem kew??tuan punyerr badan nie law da terbace jangan bangge pulaq yewkkk.....

aikkkk!!x sabo nmpak nak tengok muke eric??

okk da jgn tengokk bawah lagi....








opsss da eyra kate naanti akan tambahkn dose jewp....



ok2 la i give up....




isss dgelnyerrrrr!!!





                                                 
                 
                                                           ERIC JR PRINCE JR

        harrr kan eyr da kate jgn  nk tengok sangat pic eric nie.....kan korang da mule wat maksiat mate korang jewp....i means korang mesti terpikat tengok eric nie kan...hahhah..tak boley puji sangat nanty dia bangge larrr...huhuhu ...oppsss jgn marah ericc...nie la dia manager dabox karaoke kat nusantara ....nie larrr cik zafroollahh....opss pelik kan tadi eyra kate name dia eric,sekarang zafroollah laq kan...actually zafroollah nan eric nie org yg same....tertanye2 nape panggel eric???toksah nak tahu sangat laa ea..law nak tawu tanye la mums dyer  ...ape yang korang sibok sangat nak tahu....umor eric nie tutttttttttt** x boley bagi tahu larrr...secret larrr.....korang teka larr sendri umo eric brape ea....huhuhu....

ade sape2  brminat nan kenal kew>>??kalau ade please isi borang yewkkkk...huhuhu...
sape2 yang berminat nak jadik wife  die,mestilah kena pndai masak...coz eric akan sentiase lapo n makan 24 hours non stop....so ade kew yang sanggop....tapi badan tetap same...x naek jugakk...huhuhu

                                                        AQIB DANIAL

sape pulaq mangse lepas nie....mestilahhh thaqibb pulaq yg kne....nie la thaqib...budaq paling kecik kat da box...bukan bdannyerr yg kecik tapi umo dia paling muda kat dabox....aqib nie umo dyer 16 kot...dyer tinnggi n not bad hnsem lerr jugak..hahhha..jgn kmbang yew cik abang...huhuh...nie larr orang yang rapat nan kak yatii selain zahra....ehem2 nk tnye nie..korang nie cm ade pape jewp ...hahaha..just joke la !!Jgn touching ok???pergi mane2 mesti dyer naqn kak yati jewp...korang knal kn kak yati?laaa..kn eyra ade story kat korang dekat entri sebelum nie....yang mane da terlepas tu...carik balik ok mesti jumpe punyerr coz x bnyak pon catatan eyra sebelom nie...xde mase la katekn...huhu....


ok la guys jari eyra pon da lngoh da nie nak menaip lagiii...tinggal lagi satu staff jewp lagi...emon...tapi takot sikit nak cerite pasal si emon nie...takot nanti die mrah....dyer pnas baran sikettt ..huhuhu....ok smbong nanti yewk tok entri seterusnyerrr.....see u!!senyum sokmo....~peace~~....!!!!....assalammualaikumm n salam 1 malaysia for non muslim....daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!ngeee~...

Friday, March 16, 2012

staff dabox karoke...kenangan!~~

            haiii semue ...entri kali nie nk criter pasal staff da box karoke ....macam2 da kenangan dengan dorang ......tapi tok part 1 kali nie eyra nak introduce sorang2 ye....firsstttt sekali abg yus orr name dyer yusran...

harrr nie la abg yus kterowang,,,,dyer nie kaki pngacau kat dabox....kalau takde abg yus nie memang sunyi larrrr dabox karoke ue...hensem tak??hensem kn3??hahhaha boley larrr...tak boley puji banyak-banyak nanti dyer kembang lak bile dipuji...(hahhah...just joke)tapi kadang2 betol jugak ue...huhuhuhu


sape2 yang terpikat kat abg yus nie...sorry to say la ea...org yang berade dalam gambo inie da kawennn lorhhhh da nk timang anak da ponnn.soo pade sape yng bermint nan abg yus nie jgn perasan larrr..hahhaha..coz isteri nyerrrr marah nty ..huhu..iaitu noor nasuha ataw kak su..huhuhu....nty eyra akn knalkn korang dengan wife dyer pulaq ok....cikk akak kter yang comel lotey ue sape lagi kalau bukan kak suu....amacam kak ??kembang macam abg yus jugak tak bile dipuji...huhuuhu...
lagi stu lpe nk bagitawu korang niew....umo abg yus nie 28 kot law x silappp arrr..opsss sooryyy yerr sang merah A.K.A. yusran law tersilap ckp umo awk yerrrr...hahahha...


masok pulaq staff kedue kat dabox!!

sape yerrrr??

sape lagi kalau bukan kak su kami....akak comellll...hahhah...



harr macam mane chumilll tak kak su sye??ngeee~comel kan...harr forr guyss jgn bermimpi larrr nak pikat....nie wife kpade abg yus tadi lha...same cntekkk n same padan kn2....umo kak su nie 24....now tga pregnannt anak mreke yg sulong...hope semuenyerr bjaln lncar yewkkkk...same2 kite doakan la yewwkkk...kak su nie org paling sye rapat siket berbnding nan staff laennn...dimane dyer la tmpt eyra mngadu n tmpat mngumpat...hhahahah..tapi dengan kak yati n my bff tyma pon same2 rapat jugak...cume kak yati lbey rapat nan my bff tyma larrrr .....

memperknalkan stafff seterusnyerrr.....kak yati kami lorrrr...


nie namenyerr kak yatii..kalu nak tahu kak yati nie dier suke ketawe kuat2 da memang trade mark dyer mcam ue...tapi nape2 ponn sweet sangat tgok dyer katwe macam tue..lagi satu kak yati nieee suke wat n bizie dengan collection anak ikan emas dyer taw....(lelaki terune)..huhulaw ade sape2 brminat sile larrrr isi borang yerr..borang yeee boley dapatkan daripade syee ~ngeeee


pnt larrrr  tangan nak mnaip nihhh...ok larrrr staff yg lain akn eyra kongsi tok entri yang seterusnyerrr ok...peaceeee!!!

letss be a single!!bru puas enjoy....

    assalammualaikum kepade org islm n selamat sejahtera n salam 1 malaysia for non-muslim....tjok entri pon da tawu kan pasal ape??laaaa law x faham2 lagi,jom follow entri kali ini ok....??


korang mesti penah dengar ayat-ayat yang tak  serupe bikin kan ..ayat dia lebih kurang macam nie larrr.

     ~berkawan biar seribu tpi bercinta biar satuuu~kn...larrr ayat macam tu da x boley pakai da sekarang...bukan nak menghina tapi memang kenyataan la kan...tak kire larr laki kew pompuan ke semue same jela weyhhhh....tapi x semue guys or girls macam tue....ape yang eyra cakap nie semuenyerrr memang da terbukti la kbnarannyerrrr....


baek laki or baek pompuan semue takkan cukop padee yg satu ..mesti nak menggatal jugak la annn dengan yang lain....tak gune larrr bercinte dengan orng laen tpi ade haty kat popuan laennn....

tujuan update entri kali nie nk pesan kpade semue umat islam kat dunia nie....baek jadi single available huhu daripda dipermainkan...aha btol takk...



sebelom ue bace lahhh n renung2 kan larrr yewkkkk



Thursday, March 8, 2012

my inciixx mimi part 3

              MY INCIXXX MIMIE PART 3

hai guysss n gurlzz yang bace my bloggg... mesti tengah tunggu entri kali ini kan>.by the way nk story la pasal my love story kat korang...

   SCENE SETERUSNYERRR:

saat-saat hari menunnggu waktu bekerja abes,haty nie rase tak tenang sangatt coz x sabo nak berknalan nan my incixx mimi tapi bile depan my incixx mimi  pandai2 la aq cover....my bff a,k,a tyma pon buang sampah kat luo seperti biase larrr memang tugas cafe kn??/?huhu...my incix mimi,lan jacksus,n amy pon da ready tunnguu eyra n my bff...aq pon cpat2 larr tulis my hp nmberr at krtas..huhu..cm style lame la pulaq kn3..huhuhu...

eyra pon mintak la tlong zahra tok bagi my hp nmber at my incixx mimi n then eyra kne panggil nan mbe my incixx mimi ,amy ..dengan muke yg malu nie pon eyra pon pergi larr tmpat dyerrr smpai2 jewk rupenyerr si amy ue pon mntak nmber eyra..eyra pon bg la jugak....




ok mase balik kje ue tross nk topup cpat2 bub da trlmpau excited sgt niew....tpi time tue laq my fonn btry kong smntare tgu fon ue da ade btry akhirnyerrr eyra pon trtidow sudahhhh..tgu lahhh hinnge mnjelang waktu pagiiii.....



NEXT SCENE:

saat di tempat kerje,adepanggilan dripade nmbor yg x dikenali masokk...eyra pon confius larr mase ue coz due2 mntak nmber eyra,,,

zzzzzzzzzzz@getaran my fonn larrr...

p/s :eyra:ellow

my incixx mimi:allow niew eyra ea...

eyra:yupzz niew sape ea??

my incixx mimie:nie yg mntak nmber awk semlm larrr

eyra:yelarr tapi yg mne satu bb ade dorang yg mntak nmber syee...//

my incixx mimie:sye yg depan ue r yg bwk mto..

eyra:ooooooo(dengan nada epi)...

my incixx mimi:awk tga wat pe ue??

eyra :tga kje larrr..........

 MY INCIIXX MIMIE:x pe larrr awk kje la dulu nty sye kol lagi ea?

eyra:ok

zassssssssss zuupppp zasssssssssss

harrr nk thu bunyik ape ue/??bunyik ape lagi law aq da excited sgtttt..aq msty la bagi tahu my bff tyma crite pasal my incixx mimie kol eyra....



cm ne guyss nk tawu cm ne first date eyra n my incixx mimie???law nk tahu kne la tunngu entri seterusnyerrr...sape2 bloggerr yang agak da bowink ue tak payah larrr nak bace entri seterusnyerrr ok....assalammualaikummm and salam 1 malaysia..peaceeee<3<3<3




~TO BE CONTINUEDDD~

Thursday, February 23, 2012

my inciix mimi

        <3 my incix mimi<3
 
allow n salam wat semua blogger yang tga bace entri kali niew,,,,thankz sangat-sangat kepade sape-sape yang sanggp tunggu entri kali ini....seperti yang telah eyra janjikan of coz larr eyra nak cerite pasal my incix mimi yang sekarang nie hnye tinggal kenangan...by the way kalau korang nak tawu eyra dengan die a.ka incix mimi tak lama pon in a relationshippp...#wahhhh(ayat tak boley bla....huhu)...


ok larrr first kteowang kenal macam niew taw...korang ingat tak pasal entri yang lepas pasal eyra kerje kat dabox karoke kat nusantara ??law sape yg minat blogg eyra jela yang ingat...huhuh...fist eyra kerje kat sane meemang bessttt sangat...ok nak dipendekkan ceriter   nie scene kteorang kenal ok???



   scene pertame....

my incix mimie n daq aspirasi datang dabox karoke...macam biase larrr kalau sebot jew pasal da box karoke mesti larrr dorang nak sumbang suare dorng kn3??huhuhu


lepas bebberape minit dorang karoke,dorang turun nak tukar bilek daripade bilik regular to bilik deluxe...

abg fadli:nk tukar bilek deluxe boley tak???

eyra @aqu:boley tapi kene cas lbey larrr coz da set computer...

my incix mimi:asl laq x boley tukar??/(cakap dengan nada yang berlagak sambil pandang muke eyra)....

eyra:(dengan muke yang cover sombong))memang da sistem macam tue,law nak jugak cume boley tukar bilik regular to regular jewk...

abg fadli:ok larrr tukar bilek lain larrr yg elok siket...

eyra:ok masok kat bilik 30 k...

my incix mimi:bang name dyer sape ea??myra ea??mimi tye kat abg fadli...(still dalam nada berlagak lagi ..ego la konon)),.....

abg fadli:nta...(wat dono jewkkk)

last2 dorang pon naek larrr balik tingkat 3 untuk sambong karokee...
then dorang nak tambah mase n lupe laq kedai tutop kol 3...so trpakse  pulngkn wet dorang....
my managger pon arahkan aq surohh pulang duit diorang....

ok masok scene kedue...
eyra:nahhh,mnghulurrr duit tuee...

my icix mimi tgu aq kat tangge ..with lan jacksus n kechiq sempaq pon turun la tanggee
my incix mimi:name awk eyra kan??
eyra:yupzzx
mimi:ade nmbor tepon x??mintak boley tak?/
eyra:xde telepon r...#dengan nada jual mahall...
mimi:eley tipu larrrr
akhirnyerrr eyra cair jugak dengan betape cutenyerr my incix mimi....

eyra:nah nk bg nmbor telpon...
customer turun pulaqqq ramai2 tros batal kan niat...
mimi:mnjerit sambil cakap kejap lagi bagi ea,saye tunggu kat luo kedai awak...ok
eyra ;ok...


but mase bagi nmbor fon kat dyrerr..ade lagi sorang pulaq yang mintak nmber eyra mbe my incix mimi...name dye pon lbey kurng jew,,,amy...

nak tahu scene seterusnyerr???ok kne la tunggu entri selanjutnyerrr,,ok..


Friday, February 17, 2012

my incix mimi

        harrr bru sekarng ade mse nk update bloggg,,,,sebelom nieww x de mase la....tok entri kali nie aq nk share pasal my incix mimi...incix mimi niew bukann pomuan taw but my ex bf...sekrg da sush nk share pasal my love storyy cozz bizi sgt sampai larr akhirnyerrr kterorg clashhh.....

.....
sebnrnyerr da lame aq nk cter pasal niew tapi baru la sekrg aq ade kekuatan nk share to all blogger...sdeyhh aq mndalam sngat ,,even now aq x pna rase sesakit niew sekali...aq rase macam eyra diperkotak katikkannn...huh tapi eyra tetap syg my incix mimi....

   opsss sekrg bukan lagi my incixxx mimi tapii anybody else incix mimi....sekrg kteorg da lost contact...fb pon eyra da unfriendd dyerr...so entri kali nie sebgai mukadimmah jek ....so sape2 yg nk tawu my love storyyy dripade awl sampai clashhh ntykan entri yg seterusnyyerrr okk...wait ................


  entri yg akn datang akn eyra kongsi nan korang first kteorg knal n start cm ne eyra leyhh fall in love dengan dyerrr...kuat tak kuat eyra pnyerr perasaan n aty niew hnye tuhan jela yg tawuuuu....

Friday, January 20, 2012

LIGA SUPER 2012

           LIGA SUPER 2012 tak payah nak diingatkan ,korang semue mesti dah tahu liga super nie da mula kan sebagai pembukaan musim 2012,,,,tapi yang penting sebenarnyerr pasukan kesayangan eyra KELANTAN akn mementang pasukan kedah malm niew taw,,,jam 8 malam ...di astro arena saluran 801...


butttt..............sayang sangat coz eyra tak dapat tengok ,eyra kje la time tuhhh,,,tak pe siaran tertu nde nati mesti eyra akn tgok nanti ok....to fans bola sepak,ape lagi ready awal 2 taw tengok n tunggu at depan tv ue ....nanti terlepas rugi tuhhh....


apa-apa pon result dyer akan eyra bagi tahu kat korang semue ...hope due2 pasukan dapat bermain dengan baik  ...kalah dan menang adat pertandingan,,,sallammmm....

Monday, January 16, 2012

TAHON 2012 MUKE BARU

       allow salam 1 malaysia buat blogger di malaysia...ha3 macam pembace berite laq aq...he2..ari niew balik keje awal so boley lar nak berblogging bnyak2...cehhh byk kew(cakap dengan nada berlagak)...today nak share story pasai eyra yng tak berape syok sangat niew...hu2/....

p/s:derr......,,,law rase tak nak bace blog aq ,toksah lar bace...aq a..k..a eyra niew cume mngalu-alukan blogger yang nak bace and interested jewk nan blogg eyra yerr...law laen yg rse fed up or mnyampah,tak yah la bace but law da trbace nk uat cm mane lagi kan dah takdir korang kene bace my blogg...korang mesti fall in love nan blog eyra nanti taw.....


    tajok entri kali niew macam best pon ade mcm x best pon ade ......ha3...ketawe sambil berdekah-dekah...agak2 ape azam korang tahon 2012 niew???maken baek ke maken jahat....law eyra macam tu jugak lerr,,,,tahon 2012 niew macam takde makne meyh dalam idop eyra...


      biler bertukar jew tahon,otomatik lar umor pon makin meningkat kan??macam tak sangke eyra taon niew dah masok 18 tahon dahhh...(law ikot tahon lerr cbe ikot bulan memey tak ar)...tapi tak pe eyra still mude lagi n darah manis lagi (CAKAP MACAM ORG TUE BAGI CERAMAH)....HA3...oppsss terlebih sudahhh...mke lame 2011 da tutop rapat2 dah...now nk bukak mke baru laq but bnyak sangat bende yg terjadi sepnjang 2011 ,,,kisah sedih,happy,semuenyer ade...



hujung2 penutup tahon 2012 lar bermakne sangat dalam idop eyra,,,yg mane eyra da pon berbaik dengan my BFF fatimatuzzahrah ....my sis yg da mule baek daripde sakit dyer,,,,ya allah hope tahon 2012 niew maken meriah n bermakne untok aku....eyra pon dah start keje da cube nak carik rezeki ...nak cube hidop berdikari even payah siket lerrr...eyra keje pon semntare nak tunggu result SPM keluar...hope sangat result eyra baik...doakan la tok eyra k....



     2012 suasane kat tempat kje pon best sangat:

        DAbox KTV permulaan tempat krje eyra and tyma....macam jenis staff yang eyra jumpe n macam-macam kerenah...tapi dorang semue memang sporting n sempoi....rsenyer da jenoh tangan nak menaip lagi...so cm mane ??nak tak nak korang kne ttguu entri yg seterusnyerr lerr...eyra nk criter semue pasal  staff at dabox ktv.....


p/s:sape yang tak nak tunggu entri seterusnyerr ....terpulang lah yeee.....


TO BE CONTINUE,,,,.....

Friday, January 13, 2012

MOOD BORING BILER OFF

           alloooowww n salam watt ye semue....kat entri yang sebelum niew crite yg eyra kongsi macam tergantong jew an...memang bukan macam lagi tapi memang dah tergantung pon...ha3(ketawe dengan terbahak -bahak),,,,nie nak explain siket niew yang pasal entri lepas tu criternyer semue tu hnye gurauan semate-mate ....aq memang kan suke bergurau..ha3 suke lar sangat....

     

p/s:mood dok uma boring gler lar sep baek ade notebook n bertatahkan broadband celcom yg laju la jugak niew sebagai peneman eyra,,,,ha3


     tadi eyra pergi tempat koje at dabox....egatkan nak berbual nan kak su n abg yus n kak yati tapi tadi tak naek moto so susah cket ar nak stay at situe,,,



   bile da biase kje niew tbe2 laq macam bosan laq dok uma ...tadi eyra tgok bola pon macam tak best jewk taw kelantan lawan selangor pkns....result dyer pon tak tahu sape menang tadi....rase cam nak berblogging lagi tapi biler da lame tak update blogg niew macam da tak ade idea da nak tulis ape,,



ok lerr sampai sinie jew rasenyer nak share nan korang pasal personal life ...nantikan entri blogg yang akan datang ea tapi tak janji lar biler yoooo....salammmm....

Thursday, January 12, 2012

RINDUNYER BERBLOGGING....

    SALAM BUAT SEMUE BLOGGER ....DA lame rasenye eyra tak update blog kesayangan hmbe niew...hu2..al maklumlah sekarang nie eyra memang jarang update blog coz eyra da start kje da ...baru je abes spm n semntare nak tunggu result baik eyra cari rezeki dulu...

      ok lar cerita pasal sukan terbaru musim 2012 kali niew pon eyra da lame tak kongsi xde mase lar nk update selalu...tapi ape2pon semangat nak tulis blog tetap tak pernah luntur k...wat pngetahuan korang semue eyra kje at dabox ktv kat nusantara ...dugaan bekerja memang bnyak n lagi satu dose pon jadi bertambah bnyak coz bnyk sgt sakit hati nan staf at situ tapi x semue ....

bekrje nan staff macam kak su,abg yus ,kak yatie,my bff fatima ,emon,alfy,ubai memang best sangat ,,,,dorang semue memang satu kepala nan eyra ,,,,tambah lagi ade supervisor yg ensem ...ha3(jus kidding )...



p/s:name supervisor eyra yg ncem ue nme dyer eric ...dyer baik hati ,boleh dikatekan semue nyer yg ade pde diri eric ue memang perfect sangat lar...(tp org2 kate  takde manusie yg sempurne kt mke bumi niew)...........
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

There was an error in this gadget

just 4 hoore2

There was an error in this gadget