Followers

Saturday, December 24, 2011

RED WARRIORS SERI

                       PART 9


OK ,,,FIRST eyra nak mnyampaikan rasa tak puas hati aku nie dekat entri kali niew....korang mesti ingat lagi kan pasal perlawanan yang berlangsung semalam??mesti ada yang marah mcam eyra coz tak puas hati kelantan seri dengan persebaya fc kn,,



mesti bila korang tengok perlawanan semalam ,korang marah dekat team red warriors kn cos korang anggap dorang semua main kasar kat pasukan lawan,tapi korang pernah terfikir(jadi open minded siket)....yang bila main bola apa segala semua akan naik jew,,,contohnya tangan n kaki lar,,,,coz tak ada benda yang boleh halang kalau dah nak jadi juga kan....



bila nak ingat balik kan,,,korang semua ingat tak pasukan malaysia pernah naik kereta kebal disebabkab rakyat indonesia yang melayan rakyat mlaysia kurang baik...kenapa masa dorang buat kat negara kita,kita tak sampai mnghina pasukan INDONESIA??tp bila kita yang buat ,cepat betol korang menghukum....korang patut tahu setiap perlawanan ,perkara sebegitu memang dah menjadi adat....




 tak dinafikan memang ada kekasaran yang berlaku,tapi itu lumrah dalam bola sepak...tapi walaubagaimanapun dengan adanya kontroversi seperti ini haruslah TRW belajar daripada kesilapan dan cuba memperbaiki diri dari demasa ke semasa....setiap manusia pernah melakukan kekhilafan tapi tidak bermakna kita harus terus mnghukum mereka,,,coz setiap insan harus diberi peluang yang baik bagi meningkatkan mutu dan wadah sukan di negara kita malaysia....


1 comment:

  1. KOMEN UE KOMEN YANG MEMBERANSANGKAN AND MEMBINA SAHAJA EA....SEKIANNNN

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

There was an error in this gadget

just 4 hoore2

There was an error in this gadget