Followers

Friday, December 30, 2011

TERHARUNYERRR...............SWEET SESANGAT

             TENTANG???


   Assalamualaikun dan salam 1 malaysia kepade all blogger,,,,walaupun malam niew rase mate cam nak rabak tapi etra kuatkan jari dan mate niew untuk tulis blog malam niew....so law ade prasan ejaan pelik >senang crite ejaan salah lar,,,,harap tolong maafkan eyra okey....


 ya allah serius tadi eyra dan my sis tengok tentang dhia terharu gile r...rse sweet sangat tengok pengorbanan seorang wanita dan isteri yang setabah dhia....tulah dikatekan setiap kebenaran pasti akan terbongkar jua suatu ari nanti,,,,...setiap kehidupan yang berliku sepanjang hidup pasti juge akan mngecapi kebahagiaan yang amat bernilai...


mesti korangg da tengok cter tentang dhia kan tadi??ending dyer memang mantop..eyra memang tersentuh sangat bile tengok cinte yang trlalu kukoh dan tidak boley dipisahkan sehingga cinte mereka dengan kematian bersame....law lar eyra dapat suami yang macam tuhhh....at least dapat seorang insan yang dapat mnyayangi eyra cam tu....eyra jugak nak lar jadi setabah  hati dhia dan setenang die .....mampu ke aq jadi insan seperti tu...............................


tapi y ?ending dyer tak de balasan terhadap mak zikir....kan tapi aku bukan director so eyra cme mnyuarekn pndapat jewww.............


p/s:aqu nak jadi macam dhia...........ok lar  da dulu untuk entri kali ini..........

3 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

There was an error in this gadget

just 4 hoore2

There was an error in this gadget