Followers

Saturday, May 5, 2012

TAK SABARNYERR....~~~~~~~

 HAI SEMUA ok entri kali nie title dia tak sabarnyerr...nak tahu tak sabarnyerr pasal ape.....hehehhe sabar-sabar dah namanya pon blogkan so eyra akan share sedikit banyak dengan korang about me ....tak nak larr buang masa ini.sebenarnya tak sabarnyer nak kawen lar....bukan apa..harr yang baru baca separuh jalan tu jangan nak mengata eyra or mengumpat eyra ..hang ingat eyra gatal sangat ka??mestilah kena kukuhkan kedudukan kewangan dulu...ekonomi kewangan sekarang pon senang masiuk n senang jugak keluar..ye larr mana lah takknyerr...pergi hang out mana-mana dengan kawan mesti ada aje lar barang especially baju yang nak dibeli oleh eyra..of coz larr da namanya perempuan..bukan perempuan namanya kalau tak suke nak pergi shopping kan,,

p/s:semangat nak married cepat-cepat bertambah kuat biler tanggal 4 mei rasanya semalam larr kan berlangsungnya akad nikah selebriti malaysia yang sama-sama padan and cantik iaitu awal ashaari dan scha alyahya telah pon selamat diijabkabulkan...so sweet bila tengok diorang padan sangat ...macam tk ada x sempurna langsong larr...

dalam waktu yang sama kebetulan hari tu eyra n my bff fatimatuzzahrah n akk yati prepare untuk wedding kak yati ...har ingat tak kak yati nie sape??
law korang baca blog eyra daripada awal mesti korang ingat kan3....yang tak baca daripade awal tu rugi larr...hahah..just joke....tarikh yang tak berapa nak ingat sangat lha msa tu..kiteorang hang out sambil2 nak carik pakaian baju pengantin for kak yati n kebetulan ade party wedding planner tat situ tengah promote pelamin ,,kat situ tu kat mane...kat mane lagi kalau bukan kat angsana...johor bahru..yang happening nyerr eyra n my bff boleyh sempat pose mcam kiteorang yang nak kawenn....bakal pengantin pon tak over macam kiteorang nie...harr...korang nak tengok tak antare pelamin yang kitaorang sempat pose...coz kak yati kenal orang tu ..bab tu larr x malu sangat nak pose...nak pose pelamin orang laien..tak kenal la pulak..hehehhe...

p/s:ok larr ni larr antare pic yang kiteorang sempat pose....first nak tunjok bakal pengantin dyer dulu....

BAKAL PENGANTIN NANTI...INSYAALLAH..KAK YATI IN THE HOUSE...HEE~~~~~











HAR nie baru bakal pengantin ,belom yang lama lagi nak married da siap2 nak pose gitu harr....ok me n my bff...amacam cantik tak pelamin kiteorang pose nie..jealous tak???huhuhu..alamak termasok kan gambar yang laen lak...opss terlabih sudah..hahahha...so ni la reason npe aq tak sabar sangat nak kawen....huhuh...ade aq kesah....


p/s;law tak sabar nak kawen pon carik lar husband macam awal ashaari...sweet sangat ade husband macam dyer,,,akad nikah dorang semalam pon nice n simple....tata.........

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

There was an error in this gadget

just 4 hoore2

There was an error in this gadget