Followers

Saturday, May 5, 2012

birthday party with him...

salam bloggerz di dunie..biler bace tajok kali nie pon da tawu birthday party kan cume tk thu HIM tu sape kan....HIM tu my brother la mohd fasli bin senen ...happy birthday bro yang ke 21..da tue pon ko kan abang....sayang kau sangat-sangat...biler  sebot pasal birthday masenng-maseng je mesti ade suka dan duka dalam diri setiap individu ....kan,yela tak semue orang boley merasa nak sambot birthday nie means tak semua manusia kat dunia ni beruntung coz ada sampai tak tahu bila dia lahir...especially anak-anak luar nikah yang tak bernasib baek biler parents diorang buang dorang jaoh2 kan...bukan kehendak dorang pon nak kan kehidupan yang sering dihina masyarakat....

p/s:saya disini bernama nor fazira binti senen ingin membuat pengakuan bahawa saya sangat bersyukur memepunyai keluarga yang sentiasa sayang kat saya dan sentiasa support saya daripada belakang.....bertuahh dapat members of family macam korang....sayang arh korang ketat-ketat...


one more thing pesanan kepada my bro a.k.a boy...janaganlah kau rase diri kau kiteorang tak sayang..kiteorang sayang kau lha...kau tu jewp yang degil siket tak nak dengar cakap abah...renung2 kanlah nasib orang yang kurang baek kat luar sane sampaikan ade yang tak sambot bahkan tak tahu tarikh kelahiran dorang....nak share dengak korang siket birthday party tahon nie buat last minute lha..maseng2 tak ready sangat coz semue tengah bizie la katekan....termasok larr aquw..(wahh bizi ke)...so kemeriahan party tahon nie pon kureng siket larr....da namenyerr pon buat last minute memag la kurang meriahnyerr ...orang yang datang pon tak larr ramai ponn...setkat membe2 n family je lorhhh......


nak tahu abang aq sorang nie nak kek ape??nilahh kek yang die nakkan sangat tuhh..umo da 21 tahon tapi kek boboboi jugak yang die nak....da larr last minute ...mau tak nyerr eyra n akak aq eyna satu hal nak carik kek dia sorang dalam mase yang singkat nak penohkan wish dyer yang merepek tuhh...hahhahah.takpela ko buli kiteorang cari kek macam nie untukk ko...setahon sekali takpe redha jelarr bang....korang semua pelik tak??tadi aq sibok soseh2 pasal bufday bro aq boy kan....but...korang ade perasan tak ade satu lagi nama kat kek tuhhh~~ala tulisan pink tu ade nama roy jugak kan....actually my sis nak sambut birthday bf dyer sekali tapi tak de rezeki larr bf dyer tu nak datang....nak wat cam mane abah tak suke n tetap berkeras..terpaksa lah ikot jew cakap abah...cozz jangan sesekali bantah n derhaka kat abah ...betolll tak??so do i??hahaha....

alamak !!nie sape lak nie..hahha..(pure2 tak thu)...nie larrr eyra n my bro...comey tak??(puji sendrik)..huhuhu..nampak macam adeq bradeq kew??ehhheh...xkot...mase nie tukar plan kiteorang...firstly nak buat kat dabox karaoke...tp kat sana tak de current lak...so cepat2 larr tukar plan pergi celebrate kat kentucky fried chicken atau nama glamournye KFC..hahhah...my beloved boyfrieng tak de kat sisi eyra pon sebab tu larr tak de pic dengan dia pon....nak tahu sebab ape..biarlahh rahsia...cewahh macam lagu dato; siti nirhaliza la pulak kan3??betol3..bak kata upin ipin....



rasenyerr mate nie da tak larat nak taip banyak2 larr..ape kate eyra stop samapi sini jewpp..teroskan menyokong blog eyra sampai bila-bila ok...support daripada korang amat dialu-alukan....sebelom eyra tutop cter entri kali ini..eyra ade share nan korang mase birthday party my brother pada tarikh kelahiran dia ataw tarikh keramat dia.. pada 26april2012 hari tue..salam ukhwah semuenyer....da....









No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

There was an error in this gadget

just 4 hoore2

There was an error in this gadget