Followers

Thursday, April 19, 2012

new life withh my hubby....

  keadaan aqu da jadi tak tentu arah dah sekarang...nak tawu pasal ape...??sebab blog da lame
x update rase macam lain sangat,,,semue nyerr da totally changes ar....hhehheheh....(senyum nakal)


by the way bukan tue yg nak aqu share nn korang...eyra x de mase larrr nak update selalu my blog nie
asek bizie jewp memanjang....ok larrr mesty pelik kn knape cter my incixx mimi jadi tergantong mcam tue jewp kn

orang kate bnde yang lepas jangan dikenang nanti hati kiter yang sakit..ok tajok entri kali nie eyra gabongkan sekali dengan last part pasal my incixx mimi....the reason kenape kiteorang boleyhh clashh coz dyer da jmpe yyang lebih baek daripade eyra....dyer curang dengan perepuan lain..n most important popuan tue eyra kenal dengan dia sangat-sangat,,tapi ape2 pon yang eyra cakap n yg eyra lalui ,eyra jadikkan nyerrr sebagai satu pengajaran dalam my life supaye mnjadi insan yang lebih kuat menghadapi semue yang bakal berlaku kerana segala yang berlaku dalam hidup kita pada hari ini ada hikmah disebaliknyerrr dan tuhan telah pon menetapkan jalan hidup yang lebih baik untuk kita....cehh dah berfalsafah pulaq eyra nie..hehheeh...

so sekarang tamat lahh kisah my incixx mimi dengan eyra,,walaumacamanapon kami tetap berkawan n teroskan hidop dengan pasangan masing2 sehinggalah eyra berjumpa dengan yang baru...my bf tersayang ijul...nak tawu perjalann hidop eyra bersame dye,korang kenalah selalu support my blog n pandai2 arr nak follow...eyra pon akan follow korang jugak...sme2 larr kita melariskan blog masing2...hee~``by the way kalau korang nak tahu pasal eyra n ijul ...korang kena larr tunggu entri yang seterusnyerrr...sabar tu separuh daripade iman...tunggu jelarr...coz now eyra da meluangkan masa eyra dengan update blogg...ok guys....waittt next blogg yupzzz....asssalammualaikum.....

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

There was an error in this gadget

just 4 hoore2

There was an error in this gadget