Followers

Tuesday, March 27, 2012

selanngkah maju kehadapan

       hello to all blogger...hai guys entri kali ini nak ceriter pasal kehidupanhidup eyra yang bakal mnjadi besar dan bertambah dewasa kelak...."selangkah maju kehadapan "nilarr tajok entri kali ini..kalau nak tahu ape kne mngene tajok nie dengan my life,kne la korang bace entri kali ini sampai habis,,,,ok ..bak kata pepatah "alang-alang menyeluk pekasam ,biar sampai ke pangkal lengan ...ngeeeee...da mule berpatah da pulak aqu nie...hhahah....dalam diam-diam berblogging nie semakin banyak pulak pihak kolej telefon untuk melamar aqu masok ke universiti dan juga kolej dorang,,,,perasaan dah berbelah bagi da nie...so tajok entri kali ini memang dah bersesuaian sangat lahh dengan tajok entri eyra kali ini....


    perasaan ingin melanjutkn pelajran menjadi kuat apabila melihat seperti seronok pulak...saat tu jugak perassaan eyra nk mngikut jejak mereka kuat....mcm mane nie??adekah aq kuat untuk mninggalkn ayahku keseorangan di rumah kalaulah aq mlnjutkan pelajaran nie...sooo tension lorhhh.....


  abah pulaq tak pernah nak melarang untuk eyra sempurnekan hasrat eyra untuk smbong belajar....the probelm sekarang nnei..boley kew aq idop berdikari tanpa ada abah n akak aq dalam hidop aku...eyra tak pernah berpisah nan ayah eyra..sejak kecik lagi memng berkepit dengan die..ya allah bagi lah aq petunjuk mu ya allah....

 baru2 nie eyra dapat tawaran ke kolej antarabangsa cic dengan olympia college....nak masuk mane pon eyra buntu nie..mne larrr kolej yang terbaik untuk eyra nie....ade sape2 boley bantu tak??huhu....walau ape2 pon cita-cita perlu diteruskan lagi demi mncapai kejayaan di mase akan datang....hope so...ok larrr xde mood arini nak taip pnjang2 for entry kali nie.....lain kali kter berkeletah lagi yupzzz..okk...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

There was an error in this gadget

just 4 hoore2

There was an error in this gadget