Followers

Friday, March 16, 2012

letss be a single!!bru puas enjoy....

    assalammualaikum kepade org islm n selamat sejahtera n salam 1 malaysia for non-muslim....tjok entri pon da tawu kan pasal ape??laaaa law x faham2 lagi,jom follow entri kali ini ok....??


korang mesti penah dengar ayat-ayat yang tak  serupe bikin kan ..ayat dia lebih kurang macam nie larrr.

     ~berkawan biar seribu tpi bercinta biar satuuu~kn...larrr ayat macam tu da x boley pakai da sekarang...bukan nak menghina tapi memang kenyataan la kan...tak kire larr laki kew pompuan ke semue same jela weyhhhh....tapi x semue guys or girls macam tue....ape yang eyra cakap nie semuenyerrr memang da terbukti la kbnarannyerrrr....


baek laki or baek pompuan semue takkan cukop padee yg satu ..mesti nak menggatal jugak la annn dengan yang lain....tak gune larrr bercinte dengan orng laen tpi ade haty kat popuan laennn....

tujuan update entri kali nie nk pesan kpade semue umat islam kat dunia nie....baek jadi single available huhu daripda dipermainkan...aha btol takk...



sebelom ue bace lahhh n renung2 kan larrr yewkkkk



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

There was an error in this gadget

just 4 hoore2

There was an error in this gadget