Followers

Thursday, January 12, 2012

RINDUNYER BERBLOGGING....

    SALAM BUAT SEMUE BLOGGER ....DA lame rasenye eyra tak update blog kesayangan hmbe niew...hu2..al maklumlah sekarang nie eyra memang jarang update blog coz eyra da start kje da ...baru je abes spm n semntare nak tunggu result baik eyra cari rezeki dulu...

      ok lar cerita pasal sukan terbaru musim 2012 kali niew pon eyra da lame tak kongsi xde mase lar nk update selalu...tapi ape2pon semangat nak tulis blog tetap tak pernah luntur k...wat pngetahuan korang semue eyra kje at dabox ktv kat nusantara ...dugaan bekerja memang bnyak n lagi satu dose pon jadi bertambah bnyak coz bnyk sgt sakit hati nan staf at situ tapi x semue ....

bekrje nan staff macam kak su,abg yus ,kak yatie,my bff fatima ,emon,alfy,ubai memang best sangat ,,,,dorang semue memang satu kepala nan eyra ,,,,tambah lagi ade supervisor yg ensem ...ha3(jus kidding )...



p/s:name supervisor eyra yg ncem ue nme dyer eric ...dyer baik hati ,boleh dikatekan semue nyer yg ade pde diri eric ue memang perfect sangat lar...(tp org2 kate  takde manusie yg sempurne kt mke bumi niew)...........

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

There was an error in this gadget

just 4 hoore2

There was an error in this gadget