Followers

Friday, January 13, 2012

MOOD BORING BILER OFF

           alloooowww n salam watt ye semue....kat entri yang sebelum niew crite yg eyra kongsi macam tergantong jew an...memang bukan macam lagi tapi memang dah tergantung pon...ha3(ketawe dengan terbahak -bahak),,,,nie nak explain siket niew yang pasal entri lepas tu criternyer semue tu hnye gurauan semate-mate ....aq memang kan suke bergurau..ha3 suke lar sangat....

     

p/s:mood dok uma boring gler lar sep baek ade notebook n bertatahkan broadband celcom yg laju la jugak niew sebagai peneman eyra,,,,ha3


     tadi eyra pergi tempat koje at dabox....egatkan nak berbual nan kak su n abg yus n kak yati tapi tadi tak naek moto so susah cket ar nak stay at situe,,,



   bile da biase kje niew tbe2 laq macam bosan laq dok uma ...tadi eyra tgok bola pon macam tak best jewk taw kelantan lawan selangor pkns....result dyer pon tak tahu sape menang tadi....rase cam nak berblogging lagi tapi biler da lame tak update blogg niew macam da tak ade idea da nak tulis ape,,



ok lerr sampai sinie jew rasenyer nak share nan korang pasal personal life ...nantikan entri blogg yang akan datang ea tapi tak janji lar biler yoooo....salammmm....

2 comments:

  1. SAPE NAK KOMEN2 JELA TOKSAH NAK SEGAN-SEGAN

    ReplyDelete
  2. eyra asyek online memanjang,
    komen orang selalu nak like dulu,
    law blogger nak komen mstikne pnjg2,
    tapi before that like la dulu..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

There was an error in this gadget

just 4 hoore2

There was an error in this gadget