Followers

Friday, January 20, 2012

LIGA SUPER 2012

           LIGA SUPER 2012 tak payah nak diingatkan ,korang semue mesti dah tahu liga super nie da mula kan sebagai pembukaan musim 2012,,,,tapi yang penting sebenarnyerr pasukan kesayangan eyra KELANTAN akn mementang pasukan kedah malm niew taw,,,jam 8 malam ...di astro arena saluran 801...


butttt..............sayang sangat coz eyra tak dapat tengok ,eyra kje la time tuhhh,,,tak pe siaran tertu nde nati mesti eyra akn tgok nanti ok....to fans bola sepak,ape lagi ready awal 2 taw tengok n tunggu at depan tv ue ....nanti terlepas rugi tuhhh....


apa-apa pon result dyer akan eyra bagi tahu kat korang semue ...hope due2 pasukan dapat bermain dengan baik  ...kalah dan menang adat pertandingan,,,sallammmm....

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

There was an error in this gadget

just 4 hoore2

There was an error in this gadget